tisdag 9 april 2013

OPI DS "Extravagance"

I mitt huvud hade jag hela tiden tänkt att jag skulle visa ännu ett holo från China Glaze idag - men eftersom det inte varit sol utanför de senaste två dagarna har jag tyvärr inget holo att visa upp :( Jag tänker inte slösa de vackra och dyra dropparna med att swatcha utan ska jag visa lack från Hologlam-kollektionen vill jag kunna bära dem också. 

Så vad gör man när man inte kan visa holo? Jo, man plockar fram bilder på ett av de snyggaste lacken jag vet, Designer Series-lacket Extravagance från OPI. Det här lacket har en annan formula och innehåller bla diamant-pulver för som ger lacket extra djup.

Och WOW alltså! Det gnistrar och sprakar och jag är helt hänförd. Jag tycker det här lacket är så vackert att när jag bar det första gången så sa jag att jag hade hittat lacket jag skulle bära när/om jag gifter mig. (Sedan dess så har jag dock hunnit testa massor med snygga "giftemåls-lack" så nu är jag inte lika säker dock...)


Extravagance är inte bara otroligt vacker att se på, lacket är också superenkelt att applicera. Det blir opakt till 95% på första lagret, som för övrigt är som en dröm att måla, så med det andra lagret kan du bara koncentrera dig på att få snygga kanter och det där djuuupet... Jag la även ett lager Seche Vite för att skynda på härdningen lite. Torktiden för Extravagance är helt normal annars men jag tycker allt att det är trevligare att kunna använda händerna efter 4 min än efter 10-15 min :)


Att skriva det här inlägget har varit både lätt och svårt. Lätt för att det är ett så vackert lack och därför enkelt att skriva om och svårt därför att jag inte kan ta ögonen från bilderna så det blir stavfel överallt eftersom jag inte tittar på tangenterna när jag skriver. (Så hittar ni några stavfel som jag missat så låtsas gärna inte om dem, haha!)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 

13 kommentarer:

 1. Fantastiskt fint! Jag behöver inte fundera över giftermålslack eftersom jag gifte mig innan jag blev lacknörd, haha. (Hade för övrigt gelenaglar, fransk manikyr och lite pärlor på vänster ringfinger dvs mitt livs hittills enda salongsgjorda naglar)

  SvaraRadera
 2. Det är ju bara såååå vackert, skulle verkligen vilja ha det där hemma hos mig...;-)

  SvaraRadera
 3. Ser ypperligt vackert ut:)

  SvaraRadera
 4. Det ÄR så vackert. En av mina favoriter också. :)

  SvaraRadera
 5. Det här är ett av mina favoriter med, så vackert! Ja jösses, jag vågar inte tänka på hur det kommer bli den dagen jag ska gifta mig. Jag kommer antagligen få swatcha bröllopslack månader innan för att kunna bestämma mig :P

  SvaraRadera
 6. Men... Men... VARFÖR har jag inte det här!?
  Wow!

  SvaraRadera
 7. Jösses vad vackert det är. Jag måste nog skaffa mig det här snart.

  SvaraRadera
 8. Så galet vackert! Jag kan inte fatta att jag inte äger det här redan...helkonstigt!

  SvaraRadera
 9. Sååååå fantastikst!!! Hm... Kanske en skittle kan vara nått att fundera på till brölloppet? Då får man ju med så många lack som möjligt. LOL

  SvaraRadera
 10. Fattar inte att jag valde fransk manikyr när jag gifte mig.. Ångrar det enormt. Jag menar jag hade en svartlila knälång spetsklänning och gifte mig på övervåningen till vår gemensamma favoritbar... varför valde jag inte något läckert lack?!?!?!

  SvaraRadera
 11. Om jag säger att jag inte vill ha detta så ljuger jag mig blå ;)
  Åh!! vad jag vill ha.

  SvaraRadera
 12. Det är väldigt fint. Jag hade turen att vara med i svängen när såväl Kaleidoscope, OMG och DS-lacken fanns till billig penga på tex 8ty8 men jag köpte aldrig det här och det retar mig såhär i efterhand

  SvaraRadera