torsdag 18 april 2013

Fransförlängning

Jag fick ett tips från min Anneli att testa att gå en elevbehandling och göra en fransförlängning så jag tänkte visa er lite före och efterbilder :) Ni får ha överseende med mitt osminkade ansikte och att jag är lite röd kring ögonbrynen... Jag fick för mig att jag borde plocka dem strax innan jag skulle ta bilderna - inte smart!

Skolan som jag gick till heter Lashia och de var verkligen hur snälla och trevliga som helst  - och duktiga! Jenny (?) gjorde mina fransar och han satte dit ca 40 st på varje öga och jag är jättenöjd över hur resultatet blev. Jag har aldrig gjort en fransförlängning förut så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig för resultat vilket gjorde det hela mycket roligare när jag fick se hur fint det blev.

Före
Efter

Jag tror det kommer bli ännu snyggare med lite smink också men om jag bara ska gå och slarva hemma så orkar jag inte fixa mig. Jag ska dock träffa ett gäng nagellackstjejer imorgon kväll så jag lär nog visa upp en EOTD och så får vi göra en utvärdering tillsammans. 

Före
Efter

Har ni gjort en fransförlängning någon och och vad tyckte ni isf?


// Sleepy Elin 

13 kommentarer:

 1. Åh wow! Vilken skillnad det blev! Det blir verkligen ett lyft för ögonen. Sen har du förövrigt en SÅ läcker ögonfärg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket!
   Ja, det blev en väldig skillnad, jag trodde det inte skulle märkas så mycket faktiskt :)

   Radera
 2. Vilken härlig skillnad! Det blev skitsnyggt! Jag skulle också vilja göra fransförlängning. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Kolla om de har nån utbildning hos dig och testa en elevbehandling? Inte alls lika dyrt som hos dem som redan fått diplom :)

   Radera
 3. Var du där idag?? Jag var där kl 10 :) Ska bli kul att spana in dina imorgon! Kram a

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en sömntuta så kl 10 är alldeles för tidigt för mig :) Vilket alltså betyder att jag var där igår kl 14 :)

   Radera
 4. Vilken förändring :D Super snyggt och längtar efter en sminkning :D

  SvaraRadera
 5. Hur mycket kostade det? Jättefint :)

  SvaraRadera
 6. Åh så fint och vilken förändring! :D Har också velat göra (som typ alla), har ganska långa fransar (i min egen värld) men ganska glesa och visst hade kunnat få bli lite längre också. ;) Ska bli spännande att se sminkade bilder också, vanliga fransar ser ju mer dramatiska ut då så kan bara tänka mig med dessa. Också spännande att se hur länge det räcker. Jag är ju sån att jag kan "rycka"/=mer klia i ögat ibland och tänker mig att jag skulle riva lösa alla strån samma dag jag satt dit dem på typ ena ögat och ha superlångt på ett och inte det andra... XD

  SvaraRadera
 7. Vilken förändring:D Skitsnyggt!

  SvaraRadera
 8. Gelic, man lär sig att inte pilla i ögonen!

  SvaraRadera
 9. Men wow! Ja, undrar också priset på det? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det var gratis eftersom det var en elevbehandling :)

   Radera