måndag 29 april 2013

Nfu Oh "65"

Det är visserligen "en vanlig måndag" men det är också Blå Måndag hos Lindas Nailorama och jag kände att varför inte bryta trenden med tråkiga lack på måndagar hos Sleepy Elin och visa lite holo? Det här kanske inte är det roligaste lacket att lacka med men det är iaf skitsnyggt! Jag menar, checka in regnbågarna för tusan!

Nfu Oh alltså, nr 65 den här gången. Precis som nr 64 som jag visade i fredags så hade jag ordentliga problem med appliceringen av det här lacket och precis som med fredagens lack så blev jag så ledsen över det att även det här lacket har fått byta ägare. Trist på så snygga regnbågar...


Det är två lager blå holo med SV ovanpå och appliceringen var lika tråkig även den här gången. Skrynkliga naglar ännu en gång... Andrea som driver Tasty Tips trodde att jag blivit allergisk mot just dessa lack och kanske är det så :(


Slutkläm? Jag har ingen, förutom att jag verkligen önskat att jag kunde jobba med dessa lack och dem med mig. Regnbågarna är ju skitsnygga så det grämer mig att vi inte kommer överens. Jag får nöja mig med Siw från MUS istället helt enkelt...

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 2/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Så tråkigt för dig med Nfu Oh's holosar. Det är en underbar holo annars, fina regnbågar och en vacker blå nyans! :-)

  SvaraRadera
 2. Hade jag ägt dessa hade jag nog inte kunnat byta bort dem även om jag inte kom överens med dem. Så snygga regnbågar:)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att Nfu Oh gör så himla vackra holografiska lack! Sjukt tråkigt med appliceringen dock. Efter vad du har skrivit kommer jag nog aldrig köpa några av de här!

  SvaraRadera
 4. Efter att ha läst dina problem med Nfu Oh's holosar har jag helt tappat suget efter dem :(
  Men jag fick hem några nya Jade holosar idag :) Om du inte har provat Jade så kan jag verkligen rekommendera det! Förutom att de är skitsnygga så är de verkligen extremt lättlackade, och då jämför jag inte med andra hololack utan med alla mina lack! Så bra att jag t.o.m. beställde ett gäng av deras cremelack i helgen ihopp om att de ska vara lika trevliga att lacka med! Sminkan och Emma har jättefina bilder på Jade holosorna om du inte redan sett dem.
  Ursäkta lång och svamlig kommentar, men jag hittade ingen mail-adress att kontaka dig på... hoppas Jade tipset kan glädja dig eller någon annan.
  /Malin

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att dom inte ger ett bra resultat :/ dom är ju himla snygga men tur det finns många andra bra och snygga holosar! :D

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen skitsnyggt! Jag älskar mina Nfu Oh och för mig glider dem på bra med en Aqua Base. Hänger ju mkt på vad man har för naglar det där... Jag hade förfärliga problem med Nfu Oh när jag testade dem först men då körde jag på vanligt baslack och de var såå svårmålade. Trist att de inte verkar funka för dig överhuvudtaget men det är ju bra att de får göra nån annan glad. Fast jag hade inte heller kunnat göra mig av med dessa skönheter:)

  SvaraRadera
 7. Äve om det inte syns att det var problematiskt (för det ser jättefint ut) är jag är likadan - går det inte lätt att måla tappar jag tålamodet, hur fint det än är.

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt tjusigt! Jag har Nfu-Ohs silverholo och jag HATAR det. Appliceringen får mig att vilja hoppa ut genom fönstret. :-)

  SvaraRadera
 9. Så läckert! Så länge man inte behöver lacka med det själv. Men jag tittar gärna och länge på dina bilder. :)

  SvaraRadera
 10. Hur tjusigt som helst så det är jätetsynd att dom här lacken inte funkar med dina naglar!

  SvaraRadera
 11. Vad synd att du inte kom överens med det här lacket, det är ju riktigt vackert! Jag har inget av Nfu Oh:s holos så jag har ingen aning själv om hur jobbiga de är, men det kanske är lika bra det.. =)

  SvaraRadera