torsdag 11 april 2013

NYX Advanced Salon Formula "Coral Sensation"

Med blixt
Här kommer ännu några bilder som legat långt ner i bildarkivet ett tag, fast varför förstår jag inte för Coral Sensation från NYX Advanced Salon Formula är ju hur snyggt som helst och jag borde verkligen visat er det tidigare! Jag har verkligen en förkärlek för dessa korallrosa lack och när jag väl har dem så vill jag typ aldrig lacka om. Jag tror dock inte jag har hittat den perfekta nyansen än så ni kommer nog få se många liknande lack på den här bloggen :)

När jag nu ser bilderna tycker jag att det är ganska roligt att jag inte tyckte att lacket visade sig "från sin bästa sida" med blixt utan kände att det blev snyggast utan blixt - nu känner jag nämligen helt tvärt om! Blixtbilden här till höger är ju så mycket livligare och mer tilltalande är de lite dova och disiga utan-blixt-bilderna. Ni kanske föredrar det dock så att ni får se båda sanningarna..? :)


Jag har ju visat er ett par lack från NYX Advanced Salon Formula innan och har inte varit särskilt nöjd med formulan alls då -den här gången var den mycket bättre. Coral Sensation har en ganska tjock formula men är ändå otroligt lättapplicerad och täcker nästan helt på ett lager, men även om jag tänker tunna ut lacket något innan jag använder det nästa gång så kommer det absolut bli opakt på två lager precis som nu. 

Jag har inget att klaga på när det gäller torktiden heller, den var helt normal... Nu frågar jag mig... vad ska jag ge Coral Sensation för betyg?


Betygen nedan är dem som jag gav lacket när jag satt med det på klorna och precis hade tagit dessa bilder. Känns konstigt att jag bara gav det 3/5 i slutbetyg men jag kanske minns det som mycket bättre än vad det faktiskt var. Det blir med andra ord riktigt spännande att lacka med det igen - för det kommer jag absolut att göra!

Vill ni se fler rosa lack (och inte lika korallrosa som det här) så klicka er vidare till Princessemma som är värdinna för Pink Thursday.

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Otroligt fint, fast jag föredrar faktiskt bilderna utan blixt :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du var med idag hos mig :)
  Detta var ju fint, får mig att tänka på paraplydrinkar på stranden i Karibien :)

  SvaraRadera
 3. Detta är ju underbart.

  SvaraRadera