måndag 8 april 2013

Stort GRATTIS till vinnaren i min Giveaway!

Det har varit otroligt roligt att hålla i denna Giveaway och jag har fått många fler deltagare än vad jag trodde att jag skulle få vilket gör det hela ännu roligare! Ni var totalt 54 st som deltog och jag blev tvungen att skriva exakt 80 st post-it-lappar med namn på eftersom vissa av er även tipsat om min Giveaway via bloggar, Twitter, Instagram och Facebook och därför skaffat er en extra chans att vinna. Skrivkrampen var massiv och vid nästa Giveaway tänker jag börja skriva lapparna tidigare :)

Ja, ni läste rätt, jag har redan börjat planera min nästa Giveaway! När, var och hur är däremot inte bestämt än :)

Priserna ser ni här uppe till höger. Det var alltså tre st nagellack, en sminkborttagning och en ansiktsmask som var vinsten och alla produkter är saker jag testat själv och som jag gillar och har "godkänt". Jag kände dock att jag ville fylla ut vinnarens goodie bag lite så det följer med lite annat smått och gott också.

Är ni sugna på att veta vem som vann?
 

Trumvirvel tack..!

 
MEGASTORT GRATTIS 
till Christina Persson!


Christina och jag har redan varit i kontakt med varandra och hon har även godkänt att jag får publicera hennes svar på mina två obligatoriska frågor:

1. Vad vill du se mer/mindre av på Sleepy Elin? 
Det jag skulle vilja se mer av är din fantastiska nailart. Du är superduktig och jag har precis börjat så smått, så gärna fler tips och idéer :) 
2. Om du/din personlighet vore ett nagellack, vilket nagellack skulle du vara och varför?   
Om min personlighet vore ett nagellack så skulle jag nog säga Deja Vu från Jade. För ibland får jag bara inte tyst på mig själv, babblar på med allt och alla. Vare sig det är med kassörskan på Ica eller mina föreläsare på skolan. Precis som nagellacket går jag inte att dämpa ;D

Lite senare i veckan tänkte jag publicera fler svar på mina två obligatoriska frågor, inte alla svar och inte heller några namn på vem som skrivit vad, men jag tycker att ni har varit så otroligt duktiga på att beskriva er själva att det vore synd att inte dela med sig. 

Nu tycker jag att vi allihop skickar ett GRATTIS till Christina :)
 

// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Christina Persson8 april 2013 13:27

  Åh, jag längtar så tills paketet trillar ner! :D

  SvaraRadera
 2. Grattis Christina, vad kul! :D

  SvaraRadera
 3. Grattis Christina! Hoppas du får glädje och nytta i priserna!

  SvaraRadera
 4. Men så mycket grattis till Christina :D och tack till dig Elin för att du ordnade giveawayn.

  SvaraRadera