fredag 12 april 2013

China Glaze "Galactic Gray"

Jag känner att jag haft lite otur med vädret den senaste tiden eftersom solen inte tittat fram för än på eftermiddagen och är det ingen sol utomhus är det heller inte Hologlam- lack på mina naglar. Men till slut så kom jag och solen överens och då passade jag på att plocka fram Galactic Gray så att jag skulle ha något tjusigt att visa idag eftersom det är Holofredag hos Skimmerskuggan :)

Jag vet inte hur det är för er men jag har iaf alltid väldigt svårt att välja vilket lack som jag ska testa "härnäst" och när det gäller den här kollektionen så är det lite extra svårt eftersom jag egentligen vill testa alla först och på en gång. Jag funderar helt klart på att göra som Scrangie och genomgå en experimentell operation så att jag kan testa fler nagellack ;) Tror ni att det är värt det? ;)

När jag till slut ändå valt Galactic Gray och skruvat upp korken så blev jag lite fundersam när jag "kände" på penseln, den kändes sladdrigare än vad de andra penslarna gjort och även sladdrigare än penslarna i mina andra China Glaze-lack. Det verkar alltså som att penseln till mitt ex av Galactic Gray är ett måndagsexemplar...Av de Hologlam-lack jag har testat (klicka på etiketten Hologlam Collection så får ni upp alla inlägg) så är Galactic Gray det jag upplevt som mest skirt. Jag såg en videorecension av kollektionen på en amerikans blogg och där sa hon att de ljusa lacken behövde två lager för att bli opaka medan de mörkare lacken bara behövde ett... Isf är Galactic Gray undantaget som bekräftar regeln för det första lagret var inte i närheten av att vara opakt. 

På bilderna så är det således två lager och sedan ett lager Seche Vite ovanpå. Jag upplevde ingen som helst holosjuka med det här lacket heller men medan jag målade så märkte jag att man kunde se sina penseldrag tydligt om man inte var noggrann. Så ni behöver hålla tungan rätt i munnen när ni applicerar Galactic Gray. Torktiden var snabb så som det brukar vara med holos.


Jag vet jag vet, inte full pott på Galactic Gray... Men även om regnbågarna är helt underbara och jag inte kan sluta titta på naglarna när jag är ute i solen så kvarstår faktum att jag önskar färgen vore mörkare eller ljusare. Nu känns den lite som när man tvättat ett par svarta jeans några gånger för mycket. Jag vet att China Glaze inte utger nyansen för att vara svart heller utan jag säger bara hur jag känner. 

Nära skjuter helt enkelt ingen hare på Fortet, men nästan! ;)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4+/5 


// Sleepy Elin 

10 kommentarer:

 1. Detta gillade jag skarpt. Har en förkärlek till de mörkare grafit/blyertsgrå lacken:)

  SvaraRadera
 2. Tycker lacket är enastående vackert,trots appliceringsbesvären!!!

  SvaraRadera
 3. Så j***a snyggt! Fick hem detta och åtta till igår och kan inte vänta tills jag får tid att testa dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag verkligen förstå. De är väldigt vackra :)

   Radera
 4. Längtar så efter 1 juni när jag får beställa dessa...

  SvaraRadera
 5. Verkligen ett enastående lack <3 Snyggt med mörkgrått :)

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint! Men visst har du något speciellt underlack till holos? Jag kanske borde skaffa det... Jag kom inte överens med formulan på Strap your moonboots on men jag tror att jag var lite okoncentrerad när jag lackade också...hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag använder Aqua Base från Nfu Oh under mina holos. Det är typ lite klistrigare än vanliga baslack vilket gör att man kommer undan en hel del holosjuka :)

   Radera
 7. Jag tycker det är galet snyggt! Måste ha!

  SvaraRadera