torsdag 4 april 2013

HM "Pink Macaroon"

Trevlig torsdag på er allesammans! Fram till igår kväll så hade jag egentligen inget planerat idag förutom att frossa i rosa nagellack hos Princessemma (eftersom det är Pink Thursday, yay!) och kanske lägga en ansiktsmask - men så ringde min syster och tyckte att vi skulle åka och hälsa på vår moster. Så ansiktsmasken får helt enkelt vänta :) Jag träffar släkten alldeles för sällan så jag tror vi kommer ha massor att prata om! 

Men innan jag åker så tänkte jag passa på att visa er mitt bidrag till Pink Thursday, nämligen Pink Macaroon från HM. Den senaste tiden har jag testat relativt många HM-lack och eftersom jag har blivit positivt överraskad nästan varje gång så har min samling av HM-lack stadigt ökat. Pink Macaroon kändes som ett lack jag bara borde ha i min samling eftersom jag gillar just den här sortens bubbelgumsrosa lack. Jag trivs riktigt bra i den här nyansen tycker egentligen att det är konstigt att jag inte har fler lack som liknar detta.


Som jag skrev innan så brukar HMs lack överraska mig positivt men det gjorde tyvärr inte det här. När jag skulle applicera första lagret märkte jag att det blev strimmigt och kändes lite skirt vilket HMs lack verkligen inte brukar vara. Lager två fixade till det mesta och efter det tredje lagret så var Pink Macaroon både opakt och hade flutit ut snyggt som ni ser på bilderna. Ett lager SV har jag ju så klart också på. Även om det krävdes tre lager för att få lacket opakt så var torktiden normal så där har jag absolut inget att gnälla på. 


Ja, det här är en av mina favoritnyanser av rosa men jag tänker ändå bara ge lacket 3 av 5 i betyg. Det är okej men inte mer. Allt med lacket är "okej". Jag tycker också att det är ett bra budgetalternativ till många av Essies och OPIs rosa så är plånboken inte så stor så tror jag inte ni kommer bli besvikna om ni köper Pink Macaroon från HM istället för något av de lite "finare" märkena.

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

23 kommentarer:

  1. Det är fint, men inget jag kommer skaffa. Jag trivs inte så bra i sådana här rosa nyanser.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bubbelgumsrosa, såna nyanser gillar verkligen jag också. Kan tänka mig att köpa detta. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, just den här nyansen av rosa... Ja, kan kan liksom inte annat än tycka om den :)

      Radera
  3. Den här sortens rosa älskar jag!

    SvaraRadera
  4. Alltså du och dina bilder! Jag gillar egentligen inte rosa men detta får jag toksug på efter dessa vackra bilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det tar jag som en komplimang :)
      <3

      Radera
  5. Jag gillar också HM's lack men egentligen så är de ju per ml lika billig/dyr som CG så jag förväntar mig samtidigt att de ska vara bra därför. Gillade namnet på detta lack också, äälskar macaroons :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm, jag har faktiskt inte tänkt på det så. Ja, då känns det sju självklart att de ska vara tipp-topp!

      Radera
  6. Åh så fint! Påminner starkt om Pink Candy från Gina Tricot. Fast detta, måste jag säga, är ännu finare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm... jag måste erkänna att jag har ganska dålig koll på Ginas lack eftersom de aldrig har några snygga när jag kikar in... Jag tror att jag har nån sorts förbannelse över mig i den affären för jag hittar verkligen _aldrig_ det jag är ute efter där :(

      Radera
  7. Det här får du inte mig att använda! Som med de flesta rosa lacken gillar jag dom på andra. Testar att köpa ibland, men får spader när jag tittar ner och upptäcker fluffigt rosa på mina naglar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så kan det ju vara ibland. Men det är tur att vi alla inte tycker om samma saker för då skulle alla nagelbloggar vara sååå tråkiga! :)

      Radera
  8. Verkligen fint!! Men finns det något lack som inte är snyggt på dina naglar?! :-)

    SvaraRadera
  9. Tre lager är på gränsen av vad jag klarar av ;) men det här var riktigt sött! Blir sugen på maränger av nån anledning ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, ja, nu när du säger det så blir jag också sugen på maränger... Tre lager är väl förresten inget att bråka om, du gör ju säkert jellymackor med fler lager än så ;)

      Radera
  10. Jag älskar H&Ms lack. Roliga namn, snygga nyanser, billiga, oftast bra att måla med. :) Visst, detta är ingen unik nyans, men ljusa rosa nyanser är jag helt såld på för tillfälligt så blev såld! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, HM är verkligen duktiga på att hitta nya snygga nyanser och sätter bra namn. Jag undrar hur man blir en sån som kommer på namn på lack... Det vill jag göra när jag blir stor!

      Radera
  11. Ååh! Jag bara älskar den där färgen! MÅSTE HA!
    Sjukt bra blogg också förresten ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att Pink Macaroon kunde kittla dina smaklökar ;)
      Och superskoj att du gillar bloggen, det är alltid lika roligt att höra! :)

      Radera
  12. Haha det gör inget, nu är du med, nästa torsdag får jag kicka in och se om du är med igen då så slips du glömmas bort ;)
    Iaf ett gulligt lack :)

    SvaraRadera