onsdag 3 april 2013

China Glaze "OMG A UFO"

Idag är det Grön Onsdag hos Vacker & Underbar som drivs av Karin! Karin är också personen bakom Nailmail, har ni testat det än? Varje månad så erbjuder Nailmail ett lite mer svåråtkomligt nagellacksmärke så som tex Deborah Lippmann, Layla, NCLA, Nfu Oh eller FNUG och jag och många med mig tycker att Nailmail är världens bästa grej - och har världens bästa service. Klicka HÄR för att komma till deras erbjudande om 9 st lack för endast 899 kr.

Hm... hur gick det där till egentligen? Helt plötsligt bara sprutade jag ur mig en massa reklam :) Nåväl, det är Grön Onsdag som sagt och då ska det visas grönt på den här bloggen - och idag har jag valt att visa er OMG A UFO från China Glazes Hologlam-kollektion. Jag siktar på att visa er 2-3 lack ur kollektionen i veckan så det kommer ju ta lite tid att ta sig igenom alla och det hoppas jag ni kan stå ut med. När jag lackar med dessa lack så vill jag verkligen bära dem ett par dagar så att jag får uppleva dem ordentligt. För de tre som jag har testat har all imponerat på mig riktigt mycket!



Färgen på OMG A UFO kan jag bäst beskriva som olivgrön eller en holografisk Agro (kanske något för din Ann-Sofie?). Nu har jag ju inte kommit till att testa Agro än trots att lacket stått här sedan i höstas men det kommer väl så småningom :) Holot i OMG A UFO är precis lika framträdande i solen som det var för både When Star Collide och Not In This Galaxy (har ni sett sambandet i namnen än?) men jag upplever det också som mer holografisk än de andra två lacken inomhus och i skugga.

Jag behövde två lager för att få OMG A UFO att bli helt opakt på nageln och sen la jag ett lager SV. Ingen holosjuka alls. Jag har inte märkt någon som helst tapp i holo pga Seche Vite så jag tycker ni kan lägga överlack utan att ha dåligt samvete. I skrivande stund har jag burit lacket i tre dagar och har förutom ett litet chip på höger långfinger ingen tip wear eller tycker att det glänser mindre än det gjorde i början.


För att välja vilket av Hologlam-lacken som skulle bli det tredje jag testade så bad jag min sambo välja ett nummer mellan 1 och 12. Han valde nr 12 och det var just OMG A UFO och först var jag så missnöjd med hans val av nummer att jag funderade på att visa ett annat lack istället, jag har liksom inte "känt" för just det här lacket. Men det överraskade mig verkligen!

OMG A UFO var så mycket snyggare än vad jag någonsin trodde att det skulle vara och jag tycker att färgen är precis lika unik som When Star Collide. Jag tror tom att jag kan sträcka mig så långt som att säga att OMG A UFO skulle passa på naglarna även hos en strikt kontorist som egentligen inte får ta ut svängarna så mycket. Det har en vuxen olivgrön nyans som verkligen har förtrollat mig!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 

35 kommentarer:

  1. Så fiiint!!
    Efter att ha sett dina fina bilder klickade jag hem just detta och take a trek igår.....undra om det kommer att räcka ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker att alla svenska bloggar har lyckats få riktigt riktigt bra bilder på Hologlam-lacken så om jag ska vara ärlig så tror jag du kommer att få se en hel del frestande bilder den närmsta tiden :)

      Radera
  2. Åh så fint! Jag fick hem de fem jag valt ut från den kollektionen igår...Men jag tror jag ska spara dem för fredagarna...om jag kan hålla mig ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte först att jag bara skulle visa Hologlam-lacken på fredagar men jag kunde verkligen inte hålla mig - de är ju helt underbara! Det är tom svårt att bestämma i vilken ordning de ska testas :D

      Radera
  3. Mycket, mycket snyggt! Det känns bättre och bättre att jag skaffade hela kollektionen. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt så känner jag också. Först kände jag mig riktigt slösig men nu är jag SÅ GLAD att jag tog mig råd. För varje swatch jag ser blir jag mer och mer säker på att jag kommer att älska dem i många långa år!

      Radera
  4. tur att detta är påväg hem till mig! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det är tur - för det är sååå fint!

      Radera
  5. Åh, det ser helt underbart ut! Vill ha!

    SvaraRadera
  6. Åhhhh så vackert! *suckar* hänfört :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det är det verkligen. Jag kunde liksom inte sluta stirra på naglarna när jag skulle fota dem. I solen blir lacket helt magnifikt!

      Radera
  7. Vilka fina bilder du tagit! Holoagro är ju något för mig också. Jag gjorde nämligen en sådan förra våren med Agro och holotopcoat på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, har du gjort ett Ago-holo? Nu måste jag nog gå och kika i ditt arkiv :D

      Radera
  8. Ser underbart ut och tror detta kanske kan komma att bli min favorit bland dem, utan att veta för mina är någonstans mellan usa och sverige so to say.. :) Tycker du gör helt rätt att du njuter av lacken i flera dagar, det är ju därför man har lack, för att må bra av dem. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, du kommer bli alldeles varm i magen när din lack dyker upp kan jag säga. Jag vet, för det blev jag! :)

      Radera
  9. Hihi you know me so well....Jaa det här kan absolut vara något för mig. Vacker grön och fin holo! Tack för tipset goa Elin! ♥

    SvaraRadera
  10. Du skulle bara veta hur nära jag var att plocka fram just det här lacket idag men sen i sista sekund ändrade jag mig och tänkte att jag skulle spara lite på mina holo :P Med andra ord nära att vi visade samma lack den här onsdagen med ;)

    Du har verkligen lyckats fånga det här lacket på bild! Så tjusigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade ju varit obetalbart om vi lyckades pricka samma en gång till! Great minds think alike som de säger ;)

      Radera
  11. Sååå fint! Jag älskar såna här oliv-guld-gröna färger, och lägg till holo på det...verkligen oemotståndligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var det för mig också. Trodde inte alls att jag skulle gilla lacket så mycket som jag gjorde!

      Radera
  12. Snyggt och man kan visst inte ha för mycket holo;)

    SvaraRadera
  13. Så snyggt! VILL ha den här kollektionen! Har inte råd att köpa den dock men jag ser fram emot att se lacken här hos dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du behöver ju inte köpa alla på en gång utan det går ju bra att köpa ett då och då. Men tills dess är du välkommen att titta på mina bilder så klart :)

      Radera
  14. Väldigt fint! Jag som inte varit holo-frälst börjar nog bli omvänd! Jades holos var nog det som fick mig att verkligen gilla holo, därför kommer nog flera lack ur den här kollektionen landa hos mig till sist!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tog lååång tid innan jag förstod grejen med holo också. Jag tror att man måste hitta rätt färg och sen få se det i solljus, innan dess så vet man inte vad som döljer sig där...
      Jag har inga Jade holo än - men jag vet att två är på väg och det ska bli kul att testa! :)

      Radera
  15. Det är verkligen fint =) Och tack för reklamen!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. You know me, jag skriver det som faller mig in :) Och jag har tänk på Nailmail en hel del den senaste tiden!

      Radera
  16. Väldigt snyggt! Känner mig alltmer sugen på något ur hologlam kollektionen men känns som att jag borde hålla händerna i styr ändå. brukar bli besviken på holos :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm... finns det ingen i din närhet som har ett eller ett par av lacken och kan låna dig en flaska att testa?

      Radera