fredag 5 april 2013

China Glaze "Infra Red"

Veckan börjar gå mot sitt slut men än är det lite kvar - för vi får ju inte glömma bort holofredag hos Skimmerskuggan! Jag gillar verkligen holofredag, jag älskar hur Bloglovin bara kryllar av holo och jag sitter och myser och läser blogginläggen saaakta för att verkligen dra ut på det. Ibland så sparar jag tom några inlägg så jag kan läsa dem på lördagen för att dra ut på det ännu mer. Är jag störd? Är det några fler där ute som har speciella holofredagsrutiner? 

I onsdags lovade jag att jag skulle visa 2-3 China Glaze holos varje vecka och det andra lacket ur Hologlam-kollektionen den här veckan är Infra Red, det lack i kollektionen som är mörkt rosa och faktiskt också det mest färggranna lacket i kollektionen. Jag visste redan när jag såg flaskorna tillsammans på mitt skrivbord att jag skulle tycka om Infra Red just pga att den är så färgglad och jag hann inte ens måla ett andra lager innan jag började stirra på mina naglar under skrivbordslampan...

... och kolla vilka regnbågar Infra Red visar upp i solen!



Precis som med de andra lacken jag testat ur Hologlam-kollektionen så behövdes det egentligen inte två lager för att få lacket opakt men jag jag la två lager iaf och så ett lager SV ovanpå. När jag har målat med Hologlam-lacken så har jag först lagt ett lager baslack, sedan ett lager Aqua Base från Nfu Oh, två lager CG-holo och sist men inte minst Seche Vite. 

Med Infra Red så upplevde jag att det blev någon liten rynka i lacket på två naglar efter det första lagret, tänk holosjuka, men det försvann när jag målade det andra lagret och syntes inte alls då. Det kan också vara så att jag inte lät lagret med Aqua Base torka tillräckligt... Torktiden mellan lagren var normal mot det snabba hållet och efter att jag lagt SV så kunde jag använda händerna inom ett par minuter bara.


Jag fortsätter att bli imponerad av lacken som China Glaze har blandat ihop i sitt labb! Det enda dåliga som det för med sig är att jag blir mer och mer nyfiken på CGs förra holo-kollektion OMG som tydligen ska innehålla ännu snyggare holo-lack. Min plånbok kommer inte vara glad på mig den dagen som jag får för mig att min samling inte är komplett utan de lacken :/

Nåja, den dagen den sorgen. Nu tycker jag vi hedrar Infra Red med en stående ovation istället eftersom lacket är så förbaskat snyggt! 

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 


Ps. Insåg precis att jag bara ordbajsat i hela inlägget och egentligen inte sagt många vettiga ord om Infra Red. Vill ni ha några vettiga ord? Testa lacket genast! ;) Ds.

31 kommentarer:

  1. Fina bilder, men det har du ju å andra sidan jämt. ;) Jag köpte faktiskt inte detta och några till rosa/varmtonade, rosa är egentligen inte min favofärg. Får se om det blir några kompletteringsinköp från min sida sen om jag ångrar mig.:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jag gör verkligen mitt yttersta för att få till bra bilder på lacken jag visar. Jag tycker det är viktigt att bilderna inte bara visar rätt färg utan att de är snygga också.
      Gillar man inte rosa så förstår jag att detta lack inte var det första man klickade hem. Men jag gillar rosa :D

      Radera
  2. Ursnyggt! Jag fick hem hela kollektionen idag och de ser jättevackra ut allihop. Nu längtar jag efter att prova dem. :)

    SvaraRadera
  3. Grymt snyggt! Det där åker upp på "ska ha listan" på en gång:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det betyder att mina bilder visat lacket från helt rätt sida ;)

      Radera
  4. Supersnyggt! Det här har jag inte testat än men nu fattar jag ju att det måste bli nästa lack på tur :D

    Jag har ingen speciell Holofredagrutin mer än att mina fredagar brukar vara så stressiga att jag missar holofredag helt, både på min egna blogg och andras. Men idag är jag ledig, utan något direkt planerat. Så idag firas holofredag med kaffe och soffmys :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som om du kommer ha en riktigt bra fredag med andra ord :)

      Radera
  5. Läckert! Måste skaffa mig de här lacken. Jag har börjat jobba på OMG, men det blir dyrt dyrt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag vet... OMG-lacken är dyra som satan... Men jag tänker att det är värt det i slutändan. Antagligen :)

      Radera
  6. En riktigt läcker färg, gillar holos med mer färg i, annars blir de gärna dassiga och då är mitt intresse borta...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med om att det är mycket skojigare med färgglada holosar :)

      Radera
  7. Du får gärna lägga till mig på bloglovin också! :) Så får du fler trevliga holoinlägg, hehe

    SvaraRadera
  8. Hur snyggt som helst, men lite synd att det inte är rött!! jag menar Infra Red.....hade älskat ett riktigt rött hololack ju ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hade de lagt till ett rött holo och tagit bort ett blått eller ett rosa, då hade kollektionen VERKLIGEN fått mitt hjärta att sjunga lite extra :)

      Radera
  9. Det var ett skitsnyggt lack!

    SvaraRadera
  10. Jättefina bilder. Hade det varit rött hade jag köpt det, men även om jag tycker färgen är häftig så har jag nu lärt mig att det inte är min grej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är därför du kollar in nagelbloggar Helena, för att kunna njuta av andras lack som du själv kanske inte skulle vilja bära eller äga :)

      Radera
  11. SÅ FINT! Detta är absolut min favorit ur kollektionen hittills.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att di hittat din favorit... Jag vågar nog inte uttala mig om något favoritlack när jag fortfarande testat så få :)

      Radera
  12. Åh, hallonholo:) riktigt läcker och kraftfull färg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen. Underbar att ha på naglarna :)

      Radera
  13. SÅ snyggt!! Jag beställde bara tre och fick hem dem idag, detta (puuh vilken tur), when stars collide och strap on your moonboots :) är så sugen på att lacka nuu! /Rebecka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka bra val du gjorde när du valde CG-holos! Jag tror inte du kommer bli besviken :)

      Radera
  14. Det här är så tokvackert så man blir alldeles knäpp. Verkligen verkligen underbart! Och underbart att mina hologlam äntligen har kommit, jag har verkligen längtat efter dem...

    SvaraRadera
  15. Jag kör samma idag. Den är sååå fin. Har suttit i solen med en kaffe på eftermiddagen och stirrat på mina naglar :-D

    SvaraRadera
  16. Du låter helt normal, tycker jag :) Mina rutiner är helt kullkastade av bebis just nu, men jag kommer igen, vilken månad som helst.... :)

    Finfint lack och fina bilder du visar idag!

    SvaraRadera
  17. Alltså, det här är så snyggt att jag tror jag storknar!!!

    SvaraRadera