måndag 14 oktober 2013

L.A. Girl "Pink Steel" (United in Pink)

Idag och hela veckan ut slår vill jag och många andra bloggare slå ett slag för Cancerfonden samt Rosa Bandet-kampanjen med en temavecka vid namn United In Pink. Helena som driver Lacky Corner och Pamsan som driver Claws In Color är värdinnorna för denna temavecka som som sen kommer avslutas på söndag med att LeLack har tema Rosa Bandet den här veckan. Längst ner i detta inlägg så kommer ni senare se massor av bilder och länkar från andra bloggare som är med under United In Pink, där förhållningsreglerna är ganska enkla - visa rosa manikyrer (eller rosa sminkningar för den delen). Jag har därför målat med rosa hela veckan för att kunna visa er nya rosa nagellack samt att jag har gjort lite fler nail arts än vanligt. Och en rosa sminkning :) Det här är helt enkelt en rosa vecka hos Sleepy Elin (och i många andra bloggar) och jag hoppas ni följer med under hela veckan.

Jag tänkte börja min temavecka med Pink Steel från L.A. Girl, ett rosa metalic-lack med silverskiftningar. Efter att ha sett bilder på L.A. Girl-lack hos Lacky Corner och Vacker & Underbar så gjorde jag till slut slag i saken och skaffade mig några egna skönheter från märket. Ni har bara fått se Electric Coral än så länge men jag har testat ett gäng till som jag dock inte hunnit fota. Och de här lacken är helt AMAZING! Jag tänker på L.A. Girl som ett budgetmärke men deras formula är hur bra som helst och nyanserna skriker bara "köp mig!".


För att få Pink Steel helt opakt behövdes två lager på mina långa klor men jag tror att de som har kortare naglar än mig absolut kan komma undan med ett lager. Man måste dock hålla tungan rätt i munnen för det kan bli lite pendeldrag i manikyren annars. Formulan var jättebra och lacket hamnade bara där jag ville ha det så ingen städning är gjort på denna manikyr. Torktiden är snabb som den är på alla metallic-lack eftersom lagren blir så tunna.


Kan jag rekommendera Pink Steel? Ja, självklart. Lacket är hur snyggt som helst och gillar man att bära rosa kommer man inte bli besviken. Kan jag rekommendera L.A. Girl? Men Gud, ja! Jag tänker absolut utöka min samling med fler lack från märket. De har många spännande kollektioner som jag vill testa!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5
Inköpsställe: Cherry Culture


// Sleepy Elin


9 kommentarer:

 1. Jättefint! Undrar varför inte detta fick följa med i min CCbeställning för ett par veckor sedan...

  SvaraRadera
 2. Härligt lack som passar dina naglar fint!
  (God vän till mitt rosa Barry M ser det ut som färgmässigt ;))

  SvaraRadera
 3. Älskar L.A. Girl och detta är så jäkla härlig. Otroligt lysigt och vackert.

  SvaraRadera
 4. Hur läckert som helst och ett lack jag skulle vilja ha :)

  SvaraRadera
 5. Som vanligt, riktigt fina bilder ! Läckert lack också. :)

  SvaraRadera