tisdag 15 oktober 2013

EOTD - Last Day Of Summer (United in Pink)

Jag frågade tidigt om man kunde visa sminkningar som en del av United In Pink och eftersom Helena sa att det var ok så har jag sparat en rosa sminkning till den här veckan. Om mina bildanteckningar stämmer så är det här en sminkning från söndagen den 6e oktober, Emelie och Agneta som jag träffade på förmiddagen den dagen kanske minns..?


Det är väl egentligen inget speciellt med den här mejken förutom att det kanske inte är varje dag som man blandar rosa och gröna ögonskuggor. Jag vet inte om jag gjort det någon gång förut... Jag gillar iaf hur det blev, enkelt, subtilt och inte så in your face. Vill man ha mer umpf så kan man ju lägga en snygg eyeliner (vilket jag inte kan) eller kanske lite lösögonfransar (jag har inga).


Jag måste också passa på att säga att jag ÄLSKAR Original-paletten från Sleek som jag fick av Emelie i födelsedagspresent. Jag var verkligen inte en palett-tjej innan men jag tror att jag börjar förstå tjusningen med många skuggor på samma ställe :) Nu när jag ska sminka mig har jag ingen aning om vilka som ska bli dagens färger men så fort jag öppnar paletten så får jag massor av inspiration. Därför hoppas jag att ni inte tycker dessa sminkinlägg är alltför tråkiga för jag gillar att dela med mig av mina kreationer, hur små eller stora de än blir. 

...

Öh... Gud så konstigt det ser ut med läppbilden direkt under ögonbilden så här. Det saknas bara en näsbild... Well, jag bjuder på denna konstiga "synvilla" eller vad man nu kan kalla det. Det är bara att skratta åt eländet :D


Jag har använt:

Ansikte:
Bare Minerals Prime Time
Bare Minerals SPF 15 Foundation Fairly Light N10
Bare Minerals Original Mineral Veil
Bare Minerals All-Over-Face Color Warmth
MUS Blush Must Have


Bild lånad från Humble Honesty
Öga:
MUS Eyeprimer Clear
Sleek Original Palette, nr 8 & 12

MUS MS Muffin
MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown Eyebrow Pencil
LUMENE Eyebrow Shaping Wax

Läppar:
Lancome Poodle Skirt
Dior Addict Ultra-Gloss Pearl 267// Sleepy Elin10 kommentarer:

 1. Sååå snyggt, gillar blandningen med rosa och grönt. :-)

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Jag tycker det är oväntat kul att läsa sminkinlägg faktiskt. Surprise, surprise, liksom. Endera dagen kommer jag sätta igång själv ;-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är så himla roligt att sminka mig/andra så jag kan inte låta bli att hålla på nu när det inte är så varmt i luften längre. Höst, vinter och vår är smik-tid för mig :)

   Radera
 3. Alltså dina ögon, amazing!!
  Önskar jag kunde sminka mig så snyggt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket!
   Amy, det lovar jag att du kan. Det enda hjälpmedel man behöver förutom ögonskuggor och massor av tålamod är en blendingborste :)

   Radera
 4. Håller med ögonen e så vackra :)

  SvaraRadera
 5. Vackra ögon och vacker sminkning på en vacker kvinna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 <3 <3
   Wow, Helena, du har gjort min dag! Nu kommer jag ha det största leendet under hela dagens golfrunda - vare sig det går bra eller inte.

   Radera