tisdag 29 oktober 2013

Darling Diva "Little Red Corvette"

Alltså, jag skäms lite över att ni inte fått se Little Red Corvette från Darling Diva för än nu här på Sleepy Elin, lacket har funnits i min ägo sedan den 10e september (jag fick det i födelsedagspresent av finaste Emelie) och det var minst en månad sedan jag bar det... Men jag antar att det blir så för andra också ibland, inte bara för mig. Nåja, bättre sent än aldrig tycker jag.

Little Red Corvette blev så otroligt hypat efter att Sminkan fått hem ett exemplar och visat lacket på bloggen innan lacket släpptes på Darling Divas etsy-sida, vi var all hänförda och ville genast lägga vantarna på denna skönhet så från och med att lacket kom upp på etsy-sidan så har bloggarna matats fulla med bilder på detta übervackra röda glitterlack. Jag kan mycket väl vara den sista som visar det känns det som. Men vad gör det? Jag tror inte jag är den enda som gillar att titta på vackra nagellack och sen så spelar det ingen roll från vilket kollektion de hör. 


Även om jag tycker Little Red Corvette är to die for så måste jag erkänna att jag tyckte det var ganska jobbigt att applicera :/ Lacket har en röd jellybas och är fullpackad av hexagoner i olika storlekar i olika röda nyanser och de komponenterna tillsammans gjorde att jag valde att ha underkläder så att jag inte skulle behöva lägga för många lager för att få det opakt. Så jag valde Cranberry Splash från China Glaze som underkläder och sen la jag två lager av Little Red Corvette. 

Tyvärr så klumpar sig LRC och jag var tvungen att dutta en hel del för att få det snyggt och för en gångs skull så valde jag att ha underkläder vid rätt tillfälle. LRC är ett väldigt "hungrigt" lack och först så la jag ett lager Glitter Food och ett lager Seche Vite men efter ett par timmar så var jag tvungen att mata lacket med ett lager av varje igen eftersom naglarna var alldeles för ojämna för min smak. Som ni förstår så resulterade det hela i riktigt tjocka naglar vilket man kan se på mina bilder. Alla dessa lager gör ju att det tar en stund innan lacket torkar men jag vill få er att förstå att det är värt det. Använd Little Red Corvette när ni ska ha samma manikyr i flera dagar (min manikyr satt i 6-7 dagar om jag inte minns fel) för när det väl sitter på så vill man aldrig sluta titta på allt det vackra. Och om jag inte jobbar runt jul så kommer det här absolut bli min julaftonsmanikyr, utan tvekan.


Åh, nu när jag suttit och skrivit det här och tittat på bilderna igen har jag blivit så sjukt sugen på att bära Little Red Corvette igen, jag hoppas hoppas hoppas att jag kan göra det över jul!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 2/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5
Inköpsställe: Fått i födelsedagspresent


// Sleepy Elin 

19 kommentarer:

 1. Suckar av hänförelse. Så vackert!
  Hur får du glitterlack att sitta i uppemot en vecka? För mig tycker jag att det brukar börja peela i kanterna efter 1-2 dagar för att det blivit för mycket lack/överlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur jag får glitterlack att hålla så länge..? För det första så är jag noga med preppningen, dvs att naglarna är torra och inte har nån olja på sig och att det inte finns rester av nagelband kvar på nageln. Sedan så använder jag ett baslack som passar mina naglar, det är just nu Nail Envy Original från OPI. Sist men inte minst är jag noga med att wrappa tipparna både med första lagret färgat lack och med topplacket. Gör jag inte det så chippar lack ganska snabb tpå mig, wrappandet är verkligen superviktigt.
   Lycka till!

   Radera
 2. Åååååhhhhhh!!!!
  Jag MÅSTE lägga vantarna på en flaska innan hon slutar göra dem!!! Så himla snyggt!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog inte hon kommer sluta gör LRC så länge inte hon får svårt att få tag i glitter.

   Radera
 3. Det är verkligen jättevackert!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. :) Jag vet hur du känner, jag kände samma lika innan det blev mitt :)

   Radera
 5. Vilket magnifikt lack! Underbart vackert :)

  SvaraRadera
 6. Nää du är inte sist, denna står fortfarande på min wishlist och inte hemma hos mig än. Men my god vad snyggt det är, jag måste bara köpa det snart!! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske får ge det till dig själv i julklapp eller nåt? :) Eller som en "Grattis Ann-Sofie,du klarade tentan-present" :)

   Radera
 7. Väldigt jättevackert ju! Du är absolut inte sist med att visa det, det är nog jag, för jag har inte lyckats köpa det än... Tyvärr!

  SvaraRadera
 8. Jag finner inte ord för hur fint jag tycker att det här är..

  SvaraRadera
 9. Du är absolut inte ensam om att ha bilderna liggandes ett tag, mina bilder kan ha legat ett par månader ibland innan jag känner för att visa upp dem ibland;)

  SvaraRadera
 10. Så vackert........massa glitter :)

  SvaraRadera
 11. Mitt står oanvänt och har stått rätt länge, men jag har klappat på det flera gånger och försäkrat det om att det snart ska få bli målat, fotat och bloggat. Det låter som ett litet projekt, så jul är kanske ett bra tillfälle. Otroligt tjusigt är det i alla fall!

  SvaraRadera
 12. Åååh, det är så fint det här!! Jag har gjort en ny beställning till Edgy Polish också, men det dröjer lite verkar det som. Hoppas det kommer snart!

  SvaraRadera
 13. Det är så himla vackert! Ett av de vackraste lack jag vet!

  SvaraRadera