tisdag 8 oktober 2013

Gina Tricot "Orange"

Hm... Det är redan den 8e och det här är månadens första inlägg... Jag har för många järn i elden, helt klart! Men det blir väl så ibland och hinner man inte förbereda sig så hinner man inte. Nåja, shit happens som de säger!

Idag tänkte jag iaf bjuda på lite opublicerade arkivbilder igen. Jag kan för mitt liv inte förstå varför jag inte visat er Orange från Gina Tricot tidigare då det är hur snyggt som helst. Tillfällig sinnesförvirring kanske? Lacket har kanske inte världens skojigaste namn men det kan jag stå ut med eftersom det är så snyggt. Den orangea färgen poppar, skimret är fantastiskt och lacket är en fröjd att applicera. Vad mer kan man begära?


På bilderna är det två lager av Orange med ett lager SV ovanpå. Som jag skrev ovan så var formulan riktigt bra och lättapplicerad och färgen är ju helt amazing. Passar bra till alla orangea höstlöv just nu... Torktiden var helt normal.


jag sitter och stirrar på bilderna eftersom färgen verkligen tilltalar mig och ju mer jag tittar på dem gillar jag den - och längden på mina naglar. Jag måste ändå fila ner dem så kanske är det den här längden jag ska sikta på den här gången..? Just nu har jag en fri kant på ca 5-6 mm vilket gör att mina mininaglar börjar se lite läskiga ut... Hur lång fri kant trivs ni bäst i?

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: Gina Tricot


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

  1. Det nästan skriker ju Helena om det här lacket!

    SvaraRadera
  2. Det ser ju jättehärligt ut. Gillar finishen. Det ska jag spana på nästa gång jag besöker Gina.

    SvaraRadera
  3. Härlig färg, känns juicy på något vis! ;)

    SvaraRadera