torsdag 17 oktober 2013

Kicks "Rose Quartz" (United in Pink)

Hejsan alla underbara läsare, vad hade ni för er igår? Gjorde ni något speciellt eller vad det an vanlig vardag för er? Själv så spelade jag årets sista golfrunda igår - och det gick sjukt dåligt! Jag samlade nästan inte ihop några poäng alls, fick otroligt ont i knäet efter 8 hål (vi skulle spela 18), frös massor och sist men inte minst så bröt jag tumnageln på blogghanden... Sambon däremot sänkte sitt HCP, frös nästan inte alls och slapp bryta sina naglar. Det kallar jag orättvisa! 

Men jag ska inte underhålla er med mina usla golfslag utan istället presentera Rose Quartz från Kicks för er. Ett helt underbart fint rosa texturlack (Kicks kalas sina version Sugar Lacquer) som jag fått låna av MakeUpByBlowfish innan hon själv ens hunnit testa det. Det är vänskap det! <3 Rose Quartz är den sortens texturlack som glimmar och glittrar och det är den sorten jag gillar bäst och namnet på lacket tycker jag passar så väl med vad man får. Rosa mineraler. 


Rose Quartz är så fullpackad av både pigment och glitter att det blir nästan opakt på ett lager. Mina långa naglar (buhu, jag måste fila ner dem nu) behövde dock två lager för att det inte skulle vara risk för någon VNL alls. Lacket är väldigt lättapplicerat och hamnar bara där man drar penseln, formulan är nämligen precis perfekt. Torktiden var riktigt bra, den här manikyren gjorde jag på 15 minuter och mindre än 10 minuter senare så var jag utanför dörren för att jag skulle åka iväg och träffa vänner.
 


Alltså, jag älskar den här lacket och jag hoppas jag hinner köpa en egen flaska innan de slutar sälja det. För oss som gillar/älskar att ha rosa naglar är det här nästan ett måstelack tycker jag.

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: Lånat av MakeUpByBlowfish


// Sleepy Elin
6 kommentarer:

 1. Det här var ju bara såååå snyggt. :-)

  SvaraRadera
 2. Älskar det och ser fram emot att testa det :)
  Självklart lånar jag ut lack till dig, oavsett. Du är typ bäst Elin, glöm inte det <3 I love u!

  SvaraRadera
 3. Igår var det vardag med jobb, men med Greys Anatomy så klart på kvällen :)

  Jag skrev hos Pamsan alldeles nyss att rosa är en av de färger jag tycker passar bäst i texturlack och det här gör ju inte min ståndpunkt svagare. Jag tycker det här ser väldigt fint ut.

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt! Och väldigt likt Candy Crush från IsaDora... och så gulligt att du fick låna ett nytt lack:)

  SvaraRadera
 5. Jätte snyggt! Men fick du inte använda sambons hand till bloggen ;)

  SvaraRadera