måndag 13 maj 2013

OPI "What Wizardry Is This?" (Liquid Sand)

Temavecka: OPI

Hur har den här dagen behandlat er än så länge? Jag har faktiskt gjort massor med nyttiga saker så som att maila min handläggare på Arbetsförmedlingen, ringt CSN samt lackat naglarna i en snygg blå nyans som ni med största sannolikhet kommer att få se senare i veckan. Ja, sedan så har jag ju skrivit blogginlägg också så klart :)

De här bilderna på What Wizardy Is This? har legat och väntat på att bli visade alldeles för länge så jag tänkte att jag skulle visa er dem redan idag som ett extra bonusinlägg :) WWIT? är ett Liquid Sand-lack, dvs ett texturlack som torkar med skrovlig yta, och kom som en extra liten treat i Oz The Great and Powerfull-kollektionen som släpptes nu hyfsat nyligen. Det är det första Liquid Sand-lacket jag testat men det lär inte bli det sista för jag tyckte om finishen massor så samlingen lär ju utökas med några fler vart det lider. Färgen på lacket är lite svårbestämd tycker jag, det är både brunt och bronsigt och har en underton i guld och olivgrönt... Hur låter det? Well, även om min pojkvän inte tyckte lacket var särskilt vackert så tyckte jag att färgen var hela amazing och älskade varje minut av tiden vi hade tillsammans.


För att få What Wizardy Is This? helt opakt så behövdes tre lager, jag använde inga underkläder och självklart inget topplack heller. Lacket var förvånansvärt enkelt att applicera och lägger sig snyggt vid nagelbanden utan att man måste jobba extra hårt. Torktiden kändes normal, det är så sällan som jag lackar utan att använda Seche Vite att jag har lite dålig koll på hur lång tid det ska ta för lack att torka samt att jag faktiskt inte vet hur lång tid det tar för övriga Liqid Sand-lack att torka eftersom det här är det första jag testar.

I den här lite suddigare bilden tycker jag att man ser
guldskimret mycket bättre...

Nu kanske jag var snål när jag satte betygen men alla lack kan ju faktiskt inte få full pott :) Övrigt så kan jag bara säga att den här första bekantskapen med Liquid Sand-finishen gör att jag blir sugen på att testa fler liknande lack. Get Your Number har jag ju ståendes otestad här hemma Can't Let Go (båda ur Mariah Carey-kollektionen)är på väg hem till mig så de blir nog de första jag ger mig på. Men sen så måste jag nog skaffa mig några Bondbrudar också... Fast vilka har jag inte bestämt mig för än :)

Vad tycker ni om dessa texturlack? Är de fortfarande roliga och spännande eller har ni tröttnat på dem?

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Jag tycker fortfarande att det är spännande, kanske för att jag inte testat dem än! Dock har inte OPI:s varianter lockat mig så mycket, mer sugen på IsaDoras faktiskt!
  Färgen här tycker jag tyvärr är lite för tråkig och homogen jämfört med övriga Sand-lack.

  SvaraRadera
 2. Älskar! Det här klickade jag hem för ett tag sen men jag har inte haft tillfälle att testa det än. Jäklar vad snyggt det ser ut på dina bilder. :)

  SvaraRadera
 3. Sååå läckert!! Älskar Liquid Sandlacken, så coolt! Det här var otroligt vackert, fina bilder på det. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag älskade verkligen WWIT? när jag bar den. Jag tycker det ser fantastiskt ut både utan (som det ska se ut) och med överlack. Det gröna och lite rosa skimret som syns ibland ger det verkligen djup.

  SvaraRadera
 5. Ganska fint för att vara ett texturlack - som jag inte är nån större fan av ;)

  SvaraRadera
 6. Jag har ju bara provat ett textur-lack hittills så för mig är det fortfarande nytt och spännande =) Det här ser väldigt snyggt ut!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar det här med textur så jag tycker det är kul :)

  SvaraRadera
 8. Faktiskt läckert. Jag ska testa nåt strukturlack vid tillfälle...

  SvaraRadera