söndag 19 maj 2013

Nail Art Sunday: What Do You Pink Of OPI?

Temavecka: OPI

Det blir ett eftermiddagbidrag till LeLacks Nail Art Sunday idag, men så kan det bli när hela lördagen var så fullspäckad att jag inte ens hann förbereda dagens inlägg. Förutom Eurovision så var det ju Tre Kronors match mot Finland i hockeyn, fotboll samt min sambos födelsedag. Som sagt, en fullspäckad dag.

Idag tänkte jag visa er en rosa ombre som skulle ha passat på Finlands sångerska igår (hon som sjöng "Marry Me" och kysste en tjej) eftersom looken är både rosa och faktiskt lite poppig också tycker jag. Det har verkligen blivit en favoritmanikyr för jag gjorde den i torsdags förmiddag och jag har faktiskt inte lackat om än :) Jag tror tom att manikyren skulle passa som studentnaglar för rätt tjej med rätt klänning. (Själv hade jag nakennaglar på min student för 11 år sedan men jag har faktiskt fortfarande kvar både ögonskuggan jag använde samt klänningen.)


Som ni säkert förstått så använde jag fem olika lack för att göra min ombre och jag tänkte att jag skulle göra en med accentnagel så det är därför som det inte är samma finish på alla naglarna. Lillfingret fick bli som det blev eftersom det var det ljusaste rosa lack jag hade från OPI (note to self: köp en ljuuus rosa omedelbums!).

Lacken som användes var dessa:

Tummen - Don't Know... Beets Me!
Pekfingret - If You Moust You Moust
Långfingret - I Think In Pink (ITIP var egentligen liiite för ljus så jag la ett lager av IYMYM som grund och sedan två lager ITIP ovanpå det.)
Ringfingret - Teenage Dream (Jag la ett lager ITIP som grund för att slippa VNL och sedan är det två lager Teenage Dream.)
Lillfingret - Princesses Rule! (Jag la ett lager ITIP som grund för att slippa VNL och sedan är det tre lager Princesses Rule! Tyvärr syns det fortfarande lite VNL.)


Jag försökte ta bilder där man ser alla fingrar men eftersom jag inte alls är van att hålla handen så här så blev skärpan inte den bästa insåg jag när jag laddat in bilderna. Hoppas ni har överseende med det :/


Well, det är inte den mest avancerade nail art ni har sett, eller kommer att se, på Sleepy Elin men det är absolut den som jag burit längst. Normalt vis har jag inte nail art särskilt ofta utan gör det endast för bloggen men just den här manikyren älskar jag massor. Jag tänker leta reda på ett ljust lila lack som jag kan ha på lillfingret och sen tänker jag rocka den här manikyren under flera omgångar under sommaren!


// Sleepy Elin

21 kommentarer:

 1. Jag gillar normalt sätt inte när man blandar flera finishar i en ombre, men detta blev ju riktigt sött :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig så är det bara lillfingret jag stör mig på eftersom jag ser glittret på ringfingret som accent. Men egentligen så är det faktiskt inte så farligt :)

   Radera
 2. Ombres är alltid kul och rosa är alltid snyggt! Kan bara hålla med om att den här manikyren hade passat bra på den finska sångerskan. Jag tycker dessutom att du lyckats bra med att få med alla fem fingrarna på ett sätt som ser avslappnat ut (till skillnad från "the claw" posen som många använder)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "The Claw" använder jag bara till intro-bilden men jag tror att jag beskär den bilden så nära samt att jag håller i en lackflaska och båda tillsammans ger ett mjukare intryck tror jag.

   Radera
  2. Måste säga att du lyckats väldigt bra med den bilden då för den ser inte "clawig" ut.

   Radera
  3. Tack så mycket! Jag försöker verkligen få till så den känns mjuk. Men så brukar jag vara ganska mjuk i fingrarna istället för att spänna dem och det gör ju mycket också.

   Radera
 3. Sött! Prinsess rule! är en av mina favvorosa och en av de första OPI jag köpte men det är synd att den är så skir...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om Princesses Rule! vore mindre skirt skulle jag nog använt det oftare än vad jag faktiskt gör. Men med ett underklädeslack så kommer man ju en bit på väg iaf.

   Radera
 4. Sååå fint, och ibland är faktiskt det enkla väldigt vackert och stilrent. Jag gillar det!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jag håller med dig där, ibland är det det enkla som är vackrast :)

   Radera
 5. Skulle OPI Pedal faster suzi funka eller är det för mörkt? Har ett sådant i dublett här hemma..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... jag tror att jag måste forska närmare i det... Min nya dator har helt konstiga färginställningar så jag måste ställa in dem så jag vet att jag får hyfsat rätt färgåtergivning... Jag återkommer!

   Radera
  2. Hittar du några bra inställningar? =)

   Radera
  3. Jag skickade tillbaka den datorn och köpte en annan - som var trasig så den har jag också skickat tillbaka och väntar på att få en ny. Eller så använder jag bara den här gamla skruttiga datorn jag har till den drar sin sista suck...

   Men jag kollade lite nu och jag tror nästan att det är lite för mörkt... Men det verkade ju fint ändå så jag blir ändå sugen på ett byte :D

   Radera
 6. Jättefint! Själv hade jag vad jag kan komma ihåg också nakennaglar på min student som var på dinosaurernas tid ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Man önskar man varit intresserad redan då... Men men, jag får väl nöja mig med dagens lack :)

   Radera
 7. Jättetjusigt! Förstår att du trivs i detta :)

  SvaraRadera
 8. Åh vad fint det blev! :)

  SvaraRadera
 9. Jag är imponerad över att du har så pass många rosa nyanser i OPI:) OPI är inget märke som är överrepresenterat hemma hos mig;)
  En fin ombré med fina nyansskillnader.

  SvaraRadera