onsdag 29 maj 2013

Darling Diva "Pink Champagne"

Detta lack hade jag på klorna när jag deltog i VårRuset igår kväll. Pink Champagne från Darling Diva är ett rosa glitterlack... och som det glittrar! Det gnistrar så mycket att kameran inte vet vart den ska fokusera :)


Det krävdes två-tre lager för att få Pink Champagne opakt utan underkläder, det beror liksom på hur tjocka lager man lägger, haha. Jag har dock tre lager på dessa bilder. Torktiden är inget att klaga på men det kan också bero på att det behövdes TRE lager Seche Vite för att få lacket någorlunda jämnt, egentligen skulle det inte ha skadat med ett fjärde... Men å andra sidan är det SÅ VÄRT DET för lacket är sjukt vackert!


Att det behövdes så många lager topplack drar ned betyget lite men det är verkligen det enda jag kan klaga på. Annars älskar jag Pink Champagne och kommer absolut bära det igen. Om inte annat så för att få lite bättre bilder på det :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Väldigt vackert! Gillar den här typen av rosa, dock inte överförtjust i om det blir så tjockt...

  Igår postade jag inlägget med Nail Wrapsen från Kiss! Tänkte att du ville se dem på närbild så kolla här: http://astrangershouse.blogspot.se/2013/05/kiss-nail-wraps-gown.html
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Jag gillar när naglarna blir tjocka så där... Då känns de extra hållbara. Foillack är med andra ord inte riktigt min grej :)

   Alltså, de där wrapsen är sååå snygga!

   Radera
 2. Blingigt och glittrigt värre:)

  SvaraRadera
 3. Åååh så fantastiskt vackert!!! Och så syrener dessutom!

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Helt fantastiskt faktiskt!

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder på ett vackert lack :)

  SvaraRadera