söndag 19 maj 2013

OPI "Bogotá Blackberry"

Temavecka: OPI

Sist ut den här temaveckan är Bogotá Blackberry som faktiskt är ett av de första OPI-lacken jag någonsin köpte. (De tre första OPI-lacken jag köpte var det här lacket, Austin-tatious Turquise samt A-rose At Dawn... Broke By Noon.)

Bogotá Blackberry är faktiskt ett lack som jag oftast har på tånaglarna och inte på fingernaglarna... varför har jag ingen aning om. Det kan bero på att min smak har förändrats under året som gått och de skimmerlack jag tyckte var snyggast förut nu har fått ge plats åt krämlack, holo och glitter.

Om jag skulle beskriva färgen på det här lacket så skulle jag nog säga att det har samma nyans som bigaråer (jag vet att jag sa det om Black Cherry Chutney också, men bigaråer kan ju ha många olika färger beroende på hur mogna de är) och det har en härlig glöd som gör sig riktigt bra på tårna men som inte är dum på fingernaglarna heller som ni ser.


När det gäller formula så är Bogotá Blackberry en trevlig överraskning på det viset att det torkar väldigt snabbt. Man måste verkligen ha tungan rätt i munnen när man lackar så att det både blir rakt och så att man inte drar penseln på samma ställe för många gånger. Mitten - höger - vänster - mitten men inget mer liksom. Annars så hamnar lacket snyggt och fint vid nagelbanden utan några större problem och jag behövde faktiskt inte göra någon städning alls.


Okej, så skimmer är kanske inte det bästa jag vet nu för tiden men Bogotá Blackberry är ju så fantastiskt tjusigt att det blir ett högt betyg ändå. Läskigt är att jag faktiskt inte vet om jag hade köpt det här lacket idag vilket får mig att fundera på vilka andra lack som jag ratar nu för tiden men som egentligen är superdupersnygga. Åh, vilken ångest! Måste skaffa mig meeer peeengar!!!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Jag har också det här. Jag bär det också på tårna av någon anledning. Men jag fick mitt för länge sen och smaken förändras ju. Det finns ju så många fina lack man vill måla naglarna med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... det kanske är ett tå-lack det här? :)
   Jag håller med dig om att det finns för många färger att måla naglarna med, antagligen är det därför som tårna får såna här "vanliga" färger oftast. (En gång så tänkte jag att glitter skulle vara en bra idé på tårna och lackade med Teenage Dream... Det satt i sex månader innan det trillade av! Orka göra foilemetoden på tårna liksom...)

   Radera
 2. Jag tycker att det ser helt otroligt ut! Älskar såna här skimmerlack med massor av djup.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den här sortens skimmerlack är verkligen ögongodis :)

   Radera
 3. Det här är ett av mina röda favoritlack från OPI. Jag har det rätt ofta, säkert en gång om året (vilket låter lite men är superofta med tanke på min samling).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet precis vad du menar. Att använda ett lack en gång per år ÄR ofta! :)

   Radera
 4. Galet snyggt rött lack!! Det här hade nog också gått mig förbi i hyllan, men jag måste se till att skaffa det nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ä det så, Bogotá Blackberry ser inte mycket ut för världen i flaskan men om man öppnar den - liquid gold!

   Radera
 5. Älskar såna här djupa röda lack! Riktigt snyggt.

  SvaraRadera
 6. Vilket vackert lack! Djupet är helt fantastiskt :D

  SvaraRadera