måndag 20 maj 2013

Dollish Polish "Penny... Penny... Penny..."

Jahopp det blir tydligen inte Blå Måndag för mig idag heller :( Jag har visat så mycket lack de senaste två veckorna att jag nästan tömt mitt bildarkiv helt + att jag faktiskt inte burit något annat än holo eller OPI på två veckor och de bilderna har jag ju redan visat.

Men det här lacket har jag sparat till ett speciellt tillfälle eftersom det är sååå vackert; give it up for Penny... Penny... Penny... from Dollish Polish! Det här är det fjärde och sista lacket ur The Big Bang Theory-kollektionen som jag visar vilket betyder att jag borde göra en kollektionssamman-fattning hyfsat snart. Vad säger ni om en sådan innan veckan är slut? (Eftersom jag är mitt emellan datorer så har jag lite svårt att hitta mina bilder för tillfället men innan söndag borde jag absolut ha hittat dem.)


Penny... Penny... Penny... har en skir mjölkrosa bas med laxrosa hexagoner samt skimriga semitransparanta hexagoner som tillsammans ger intrycket av riktigt mjuka och harmoniska naglar. Den första timmen så tyckte jag att jag såg blek ut i lacket men det växte sedan till att bli en manikyr som jag behöll i flera dagar.

Jag blev tvungen att stresslacka när jag bar det här lacket och därför hann jag bara med tre lager vilket resulterade i att man fortfarande kan se lite VNL. Nu tycker jag faktiskt inte det stör alls när det gäller det här lacket utan snarare visar hur "delikat" det är. Torktiden var superbra och jag kunde utan problem knyta skosnörena 15 min efter att jag vara färdiglackad.


Även om det här inte är en nyans jag normaltvis skulle köpa eller för den delen den sortens glitterlack jag faller för så seglade Penny... Penny... Penny... ändå upp som en av mina favoritlack. Jag är superglad att jag till slut fick tag i det här lacket och nog kommer jag använda det igen. Jag kan absolut se mig själv när jag om fyra år sitter på ett kontot och håller på med siffror med detta lack på naglarna. Sobert och stilfullt men ändå skitsnyggt!

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5


// Sleepy Elin

13 kommentarer:

 1. Mmmm det är ju bara sååå snyggt och det ser skitsnyggt ut på dina naglar. Vad bra att du köpte det!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, jag är supernöjd med att jag klickade hem det här till slut, även om det tog lite tid. I love it!

   Radera
 2. Åh, detta är nog det finaste i kollektionen! Enkelt och diskret, men samtidigt händelserikt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller nog med om att det här är det snyggaste lacket... Men det beror nog mest på att jag egentligen inte är ett så stort fan av knasiga glitterlack egentligen :)

   Radera
 3. Det här står på min önskelista, det är så himla, himla vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där, hade det inte stått på önskelistan hade jag blivit besviken ;)

   Radera
 4. det är ett av väldigt få lack från Dollish Polish jag är sugen på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog inte heller så mycket för deras lack egentligen, men jag kunde inte hålla händerna borta från TBBT-lacken :)

   Radera
 5. Herregud så vackert det är! Helt klart det finaste ur kollektionen, tycker jag. Tack för påminnelsen, måste bära detta snart igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det klart du ska bära det igen. Det är typ ett måste tycker jag :)

   Radera
 6. Jättevackert lack och det passar din hudton perfekt!

  SvaraRadera
 7. Vilka läckra bilder du har av detta lack!! helt plötsligt fick jag ett väldigt sug efter detta.......

  SvaraRadera