onsdag 15 maj 2013

OPI "Bikini Envy"

Temavecka: OPI

Det är inte bara temavecka idag det är Grön Onsdag hos Vacker & Underbar också - och eftersom jag testade Bikini Envy här om dagen så slår jag självklart två flugor i en smäll och visar det idag. Lacket är mitt första, och än så länge enda, Black Label-lack, dvs ett lack från tiden innan OPI blev Big 3 Free. De lacken kallas Black Label eftersom de har en svart etikett i botten till skillnad mot de nya Big 3 Free-lacken som har en grön etikett i botten. 

Bikini Envy är ett ljust grönt skimmerlack och jag skulle vilja säga att skimret går både i guld och silver så lacket känns varken kallt eller varmt utan mest neutralt, grönt liksom. Själv gillar jag färgen supermycket och trivdes verkligen med lacket på naglarna så mycket att jag tom ville bära det en extra dag :)


Om vi ska gå in på detaljer då... Formulan är faktiskt inte bättre än "sådär", den är otroligt rinnig och skir och vill hela tiden smita ner i nagelbanden (det var inte med flit som lacket hamnade så där nära nagelbanden ska jag säga!). Vidare så blir första lagret man målar otroligt flammigt och ojämnt och det är verkligen tur att det andra lagret jämnar ut färgen. Tre lager behövdes allt som allt för att jag skulle få Bikini Envy opakt. 

Sist men inte minst så torkar lacket otroligt lååångsamt och jag är glad att jag tog bilderna direkt efter att jag lackat för manikyren höll sig inte så här snygg särskilt länge. Varannan nagel hade någon skavank eftersom jag är van att kunna använda mina händer nästan som vanligt efter bara en halvtimme. Jag lyckades dock fortsätta att förstöra den här manikyren i flera timmar...


Ja, som ni förstår så måste jag ha älskat färgen på lacket som hade det i två dygn trots alla skavanker. Men hur kan man annat än tycka att den här gröna nyansen är sjukt vacker? Den är liksom lugn och harmoniskt och otroligt somrig. I love it!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 2/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


 // Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. väldigt fint, men så tråkigt att det är så känsligt....

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färg, synd att det inte var bra kvalitet på det. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är inte så förtjust i varken färg eller finish, men det är alltid kul att se lite äldre lack. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar färgen, den är fin, men finishen vet jag inte riktigt om jag tycker om. Synd att formulan var så knepig. Jag har flera black label, och många av dem har knepig formula. Fast det kan ju bero på att de flesta lack idag har så bra formula. :)

  SvaraRadera
 5. Färgen är fin men finishen är ingen favorit för mig heller.

  SvaraRadera
 6. Det var onekligen en väldigt fin grön nyans, förstår att du trivdes i den.

  SvaraRadera