lördag 11 maj 2013

Gästnaglar

Ni känner igen de här naglarna ganska bra, eller hur? :) Det är så klart min väninna Sanna som varit på besök för att få sina naglar fixade. Hon var här igår (det var därför jag inte hann visa er något extra lack) och vi gjorde verkligen en helrenovering på hennes naglar. 

Först så filade jag till formen och sen gjorde jag faktiskt (min första!) geleförstärkning! Sanna har gelegrejer och tog med dem så att jag skulle få testa och jag måste erkänna att det både var lättare och svårare än jag trott att applicera. Svårare än jag trodde därför att jag tänkte att "jag har sett det göras så många gånger så det borde inte vara något problem att fixa själv" och lättare än jag trodde för att jag någonstans har trott att det ska vara jättejättesvårt efter att ha sett newbie-bilder där det inte blivit särskilt snyggt alls :/ Förutom förstärkningen så var jag tvungen att improvisera lite eftersom Sanna slagit söder hörnet på en nagel ganska ordentligt så jag lyckades använda en liten bit tejp som mall som jag sedan gjorde en förlängning på. *stolt* 


Efter förlängningen så började vi jobba med nagellack och även den här gången så valde sanna något lila, närmare bestämt Eternal Beauty från Color Club. Men för en tjej som Sanna så räcker det inte med regnbågar - det behövs MER! Så två naglar (en på varje hand) blev prydda av Baby Got Back från Darling Diva, två naglar fick tjusiga silverlinjer med Harp On It från Color Club och sist men inte minst så la vi lite glitter i form av Sex Symbol och Tru Passion från Color Club. Att säga att det blev mycket Seche Vite på dessa naglar behövs väl inte? ;)


Även om det här kanske inte är en manikyr jag själv skulle bära så tycker jag ändå att det blev riktigt snyggt och jag hade jättekul när jag fixade och donade. Det är alltid lika skoj att fixa naglarna på någon annan är sig själv lite då och då så jag blir lika glad varje gång som Sanna kommer hit så jag få rå om henne och hennes naglar lite :)


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Tjusigt!

  Ibland får jag fixa naglarna på min dotter (13 år), men hon vill helst ha tippar och det är lite svårt. Men kul. I veckan ska vi prova ny teknik. :-)

  SvaraRadera
 2. Skulle nog inte heller vilja bära manikyren själv men gillade den på Sanna. Visst är det skojigt med gele?:)

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du får fixa och öva på att göra naglar och manikyr så där...:-)

  SvaraRadera
 4. Jättefin manikyr även om det är mycket på gång. Färgerna bilder ihop det.

  SvaraRadera
 5. Va fina! Gillar kombinationen och skulle lätt bära denna själv :)

  SvaraRadera