fredag 17 maj 2013

OPI "I Have A Herring Problem"

Temavecka: OPI

Jag passar på att visa er ännu ett lack idag, det spelar väl ingen roll att klockan börjar bli sent, ni läser väl bloggar även på kvällen? :)

Det lack jag tänkte visa er nu är inget holo tyvärr, det har jag bara ett av märket OPI (men jag siktar så klart in mig på att samla på mig fler) men väl en oväntad snygging från Holland-kollektionen som kom ut våren 2012. I Have A Herring Problem ska vara ett blått lack enligt andra bloggare men jag tycker absolut att mitt lack är grått och inte blått. Grått med supervackert silverskimmer.
 

Vad än lacket nu har för färg så lär ju appliceringen iaf vara hyfsat samma för alla - dvs superenkel. Jag la tre lager och sedan Seche Vite för att få lacket helt opakt (jag hade ju hyfsat långa klor när de här bilderna togs) och torktiden var helt normal.


Jag bar faktiskt I Have A Herring Problem utan swatchade det bara lite snabbt vilket jag ångrade när jag väl satt med det på naglarna - det var nämligen mycket vackrare än vad jag trodde att det skulle vara efter att ha tittat på flaskan. Jag kommer absolut att bära I have A Herring Problem "på riktigt" men jag tror nog att jag ska vänta till efter sommaren, för grå (blå?) naglar känns inte rätt den här årstiden...

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 545


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Det här lacket är verkligen snyggt! Det är helt klart en brist på gråa lack i mina Helmers.

  SvaraRadera
 2. Gillar detta skarpt och har det här oxå!!

  SvaraRadera
 3. Tycker det här var skitsnyggt :-) Och jo i mina ögon är det nog lite blått,...duvblå :-D det är ju en blandning av grått och blått ;-)

  SvaraRadera
 4. Men så många snygga lack du visat idag. Det här är fantastiskt fint tycker jag. :)

  SvaraRadera
 5. Hehe, jag tycker helt klart att det är blått. Gillar det mycket även om jag tycker den ljusare I Don't Give a Rotterdam är snäppet vackrare.

  SvaraRadera
 6. Jag har inte ett enda lack från den kollektionen men bilderna på det här är fina.

  SvaraRadera