torsdag 9 maj 2013

Milani "Digital"

Temavecka: Holo

I lördags så berättade jag ju att jag gått och brutit tre naglar och därför inte kände för att måla naglarna över huvud taget - men så kan jag ju inte hade det! Det spelar faktiskt ingen roll hur långt ner naglarna brutits för utan nagellack känns de bara ännu tråkigare och ledsnare... Lacket som jag valde att pigga upp mig blev därför detta, Digital från Milani. Jag tycker det är lite slöseri att bära sina vackraste holos när naglarna är kortare än vad man trivs i så jag gick den gyllene medelvägen kan man väl säga... Och ska jag vara ärlig så tycker jag alltid om att ha rosa naglar!

Ja, om ni inte redan märkt det så bestämde jag mig för att ni förtjänade lite mer holo idag och slängde in ett andra inlägg... Sedan så var ni ju ett gäng som ville se hur mina naglar ser ut "nu" också så då får ni det :) Inte är det mycket att titta på dock. Ringfingret bröts ända nere i köttet och pekfingret nere i ena hörnet så nu har jag rundade naglar vilket jag nog inte haft sedan i september/oktober förra året. Det känns väldigt skumt måste jag säga... 


För att Digital ska visa upp sig så här tjusigt så körde jag med underkläder faktiskt, jag hittade Pink Underground från China Glaze som matchade riktigt bra i nyans. Ovanpå så la jag sedan två lager av Digital och sen Seche Vite på det. Appliceringen var superenkel och Digital är lätt att få både jämnt över nageln samt snyggt vid nagelbanden. Formulan gillas absolut. Torktiden var helt normal.   


Hade det varit lite mer sprutt i det holografiska glittret och kanske liiite mer umpf i den rosa nyansen så hade Digital varit ett lack som jag burit för jämnan... Nu blir det bara kanske lite mer sporadiskt men jag tror nog det här flaskan kommer att bli väl använd :)

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Du har ju superfina naglar, tror du lider mest själv av att du "upplever" de korta, för mig ser de superfina ut. :-)
  Ett riktigt vackert lack, härlig färg och fint hologlitter. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag såg att du var med så länkade till dig redan :)
  Lämnade nyss en kommentar i de andra rosa inläget ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du har jättesnygga naglar Elin och ett vackert lack som pryder dom fint :-D

  SvaraRadera
 4. Instämmer med kommentarerna ovan, dina naglar är superfina :)) Gillade verkligen detta lacket, är det bara jag som surrar ihop det eller är det lite likt OPI ds - reserve som jag vann i din giveaway?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Milanis formula är väldigt trevlig i HD-kollektionen över lag. Men jag håller med dig, lite mer effekt hade inte skadat.

  SvaraRadera