lördag 4 maj 2013

Depend "307"

Oj oj oj... vilken vecka det varit! Det har varit totalt tyst och tomt här, jag vet, och jag ber om ursäkt. Jag är van att inte ha något alls att göra på dagarna så den senaste veckan har varit helt fullproppad med mina mått :) Vi har haft besök lör-sön + sön-fre samt att jag började på mitt nya deltidsjobb i onsdags. Ja, för nån som endast pillat sig i naveln i sju månader så är det mycket på en gång, haha!

Så jag tänkte mjukstarta idag med ett orange skimmerlack från Depend, nr 307, och sen så får vi se hur ofta jag uppdaterar den närmsta tiden. Jag har nämligen gått och brutit tre naglar varav två på blogghanden så just nu så känner jag verkligen inte för att ta några swatchbilder och egentligen inte ens för att bära något lack över huvud taget (!?!?!?)... det är tur att jag swatchat en massa under mina navelpillar-månader så jag ändå har lite bilder att visa er ;)


Tillbaka till nagellacket, eller vad säger ni? Nr 307 har en helt amazing färg, klar orange med guldskimmer och påminner om China Glaze Riveting som jag visat förut. Nu har jag inte gjort någon jämförelse men när jag kikar lite snabbt på flaskorna så känns det som att det är en mindre storlek på guldskimret i nr 307 än i Riveting. 

Något som dock nr 307 är, så är det alldeles för skirt för min smak. Jag smackade på fyra lager för att resultatet skulle bli som på bilderna med i verkligheten så kunde man fortfarande ana VNL. Trist :( Dock är den otroligt lättapplicerad och det är väl tur det om man ska måla fyra gånger... eller fler!


Jag tycker att skirheten drar ner betyget på nr 307 lite för mycket för att ge lacket 5 av 5 i betyg och sen så tycker jag nog att Riveting är snyggare också. Summa kardemumma blir 3 av 5 i känsla. Men eftersom jag hittade lacket i reakorgen för 12,50 kr så tycker jag det var ett helt ok köp! :)

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 2/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin 

8 kommentarer:

 1. Det va jättefint. Detta lacket ligger faktiskt i min oprovade hög, kanske dags att lacka med det =)Det har legat där ett bra tag. Brutna naglar är aldrig kul :( Jag önskar att jag kunde ha så långa som du har men det går inte på mitt jobb :( Skulle brutit de på 1 sekund tyvärr

  SvaraRadera
 2. Det är ett väldigt fint lack tycker jag. Jag visade syster lacket 308 för ett tag sedan också mycket fint.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker glödande färg! Det är tråkigt när naglarna ryker, jag höll nästan på att bli av med tumnageln idag men det blev bara en liten flisa i ytterkanten som tur var.

  SvaraRadera
 4. En härligt varm färg!
  Förstår dig med naglarna. Men jag tror dina naglar växer fort åtminstone du får glädjas åt det iaf. :-) Mina har blivit starkare men växer väldigt sakta däremot.

  SvaraRadera
 5. Intensiv och läcker färg.

  SvaraRadera
 6. Färgen är verkligen helt fantastisk! Så glödande!

  SvaraRadera
 7. Så himla snyggt! Nu längtar jag extra efter Riveting som är på väg hem till mig. Jobbigt med skira lack dock. Fyra lager är alldeles för mycket.

  SvaraRadera
 8. Grattis till jobbet! Hoppas att du trivs :-)
  M v h Anna Th.

  SvaraRadera