lördag 18 maj 2013

OPI "Deutsch You Want Me Baby?"

Temavecka: OPI

Hm... när jag råkade öppna statistik-sidan så såg jag att jag inte alls haft lika många läsare under mina två temaveckor som jag hade innan... Hur kommer det sig? Gillar ni inte temaveckor utan vill helst att jag ska blanda fritt?

Well, jag är ju i slutet av den här temaveckan så det är bara två dagar kvar av OPI-lack och sedan blir det blandade lack igen. Först ut av de lack jag har kvar att visa är Deutsch You Want Me Baby? från Germany-kollektionen som kom förra hösten. Det är ett orangerött lack med skimmer och det första som jag köpte ur kollektionen eftersom jag föll som en fura för hur lacket liksom glödde i flaskan. Efter det här lacket så blev det även till att köpa Every Month Is Oktoberfest och Don't Pretzel My Buttons ur samma kollektion. Det finns fler lack i den kollektionen jag gärna skulle lägga mina händer på men jag förstår inte när det ska finnas möjlighet till det eftersom OPI bara sprutar ur sig nya och supersnygga lack :)


Får att få Deutsch You Want Me Baby? att glöda som det gör på mina bilder så krävdes det tre lager och Seche Vite. Lacket känns lite skirt i början tycker jag men efter det andra lagret så vet man att det kommer räcka med tre. DYWMB? är lättlackat och formulan har precis rätt tjockhet/konsistens, torktiden är inget att klaga på.


"Hm... Vad hände här då?" tänker ni när ni ser mina betyg, men det har faktiskt en enkel orsak. Jag insåg att Die Another Day (OPI) och Cranberry Spalsh (China Glaze) var nyanserna mörkare och när jag swatchade dem snabb bredvid varandra så tyckte jag de nyanserna var snyggare. DYWMB? var alltså 5/5 när jag köpte det men sen så har samlingen utökats och jag har skaffat mig ännu snyggare lack så betyget blir bara 3/5 idag. Det gör att jag funderar på att testa och visa några av de första lacken jag visade på Sleepy Elin för ett halvår sedan bara för att se om de får samma betyg idag som då...

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Kände att jag ville kommentera nu när du ställde frågan och jag vet att jag är en av dem som brukar läsa din blogg men inte har gjort det så mkt de senaste veckorna. Jag har inte läst några andra bloggar heller, så det har inget med tema att göra. Mer med att jag är höggravid och mest sover och klagar om dagarna, och på vädret. Det senare kan kanske påverka statistiken även i stort?

  SvaraRadera
 2. Tror som Ellika här ovan. Fint väder får nog folk att vara ute lite mer istället för att sitta inne och läsa bloggar :) Jag gillar temaveckorna!

  SvaraRadera
 3. Jag har älskat dina temavecka och är så inspirerad att jag tänkt ha en OPI temavecka snart. Kanske nästa, men antagligen veckan efter det...
  Jag har också haft betydligt färre läsaren den här veckan. Jag tror det kommer sig av det fina vädret som varit. Jag vet själv att jag inte läst bloggar och suttit lika mycket framför datorn den här veckan pga det.

  Jag tycker det här lacket är fantastiskt. En av mina favoriter ur Germany kollektionen.

  SvaraRadera
 4. Jag älskar temaveckor! Dock älskar jag nog fint väder med och blir lite allmänt sommarlat :)

  Tycker lacket var fint, men gillar egentligen de mer mörkare röda skimmerlacken mer!

  SvaraRadera
 5. Läckert värre!

  Jag håller nog med de andra.. VÄDRET! =)

  SvaraRadera
 6. Min bloglovin hänger sig ibland och liksom stöter ut inlägg typ 3 i taget, vet inte varför; så en del bloggar hoppar den över för att sen ösa inlägg från... Kan det vara nåt sånt? Fint lack tycker jag även om de lite rödare är mer lättburna för min del :)

  SvaraRadera
 7. Det var en jäkligt bra kollektion, Germany, och det här är ett himla snyggt lack!

  SvaraRadera