fredag 17 maj 2013

OPI DS "Passion"

Temavecka: OPI

Wow, det blir till att hetsskriva det här inlägget för jag ska gå till jobbet om en timme (läs senast kl 10.30) och har varken sminkat mig, klätt på mig eller någon aning om vad jag ska skriva... Vilken tur att jag tog några extra bilder på Passion åt er igår som jag kan kompensera med :)

(Jag kan nu tala om för er att det tog mig 25 min att borsta tänderna, sminka mig och klä mig - dvs det borde finnas massor av tid för mig att blogga!) 

Passion är ett holografiskt lack ur OPIs Designer Series-kollektion men inte så där superenkelt att få tag i eftersom just de här lite äldre DS-lacken med holo har slutat göras. Nu för tiden så har ju DS-lacken lite snyggt glitter istället så som ni har sett i bla Reserve, Extravagance och Luxurious som jag visat tidigare på Sleepy Elin. Passion är mitt första riktiga OPI-holo och egentligen hade jag nog tänkt vänta lite innan jag testade det, som att suga på karamellen lite extra länge, men har man en temavecka så har man och är det Holofredag hos Skimmerskuggan så är det :)


Den rosa nyansen på Passion är lite speciell tycker jag, den är helt klart rosa men flirtar med både gammelrosa och en hel del aprikosnude (finns det?) tycker jag. Nu beskär jag mina bilder ganska mycket så det kanske inte syns, men det här lacket hade verkligen rätt ton för min hudfärg och jag fick nästan känslan av att mina fingrar förlängdes iom naglarnas längd. Den illusionen är mest i skugga dock för vem kan undgå att det är ett nagellack som bildar dessa underbara regnbågar?!


Ska vi snacka application och formula kanske? Formulan var, upplevde iaf jag det som, väldigt rinnig och till viss del ganska skir. Jag hade inga problem med att nagellacket åkte ner i nagelbanden med det krävdes tre lager för att lacket skulle bli opkat och jag tror inte någon kommer att komma undan med färre. Eftersom man måste använda en hel del lack för att fixa sin manikyr är jag ypperligt tacksam över att OPI kör med 15ml-flaskor för annars hade ju lacket tagit slut efter bara ett par manikyrer.

Jag upplevde ingen holosjuka alls, men så hade jag Aqua Base från Nfu Oh som bas och då brukar det ju inte vara några problem heller. Torktiden var normal åt det snabbare hållet vilket alltid uppskattas!


Eftersom jag är en tjej som diggar rosa så föll det här lacket mig perfekt i smaken och jag blev nog positivt överraskad över hur snyggt det var på naglarna när färgen snarare drar lite åt blek leverpastej i flaskan. Men regnbågarna är magnifika och jag är sååå otroligt glad över att jag lyckades lägga vantarna på det här lacket.

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Superfint! Det ser verkligen ut att passa bra på dig. :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin nyans och fin holoeffekt. :-)

  SvaraRadera
 3. Vad fina bilder du fick till :) Jag gästbloggar hos Maria idag, med samma lack - vad är oddsen :D haha.. Jag gillar verkligen också lacket!
  /Rebecka

  SvaraRadera
 4. Det här var ju hur snyggt som helst! Älskar OPI's gamla DS-lack.

  SvaraRadera
 5. Tycker det ser kalasfint ut!Önskar att jag hade köpt några av de gamla DS-lacken när de var lättillgängliga...

  SvaraRadera
 6. Ett otroligt fint lack och väldigt fina bilder!

  SvaraRadera