torsdag 16 maj 2013

OPI "Black Cherry Chutney"

Temavecka: OPI

Äntligen finns det tid för mig att visa er detta fantastiska lack! Först var det meningen att jag skulle visa Black Cherry Chutney i tisdags men eftersom det inte hanns med (hm... vad gjorde jag förutom jobbade i tisdags?) så kom en massa andra lack emellan. Men ju j*vlar! :)

Det här var en lemming för mig länge även fast det egentligen inge behövde vara det. Det låg säkert i min önskelista i över sex månader (mitt nagellacksintresse är faktiskt inte ens ett år gammalt än så sex månader är länge för mig) men av någon anledning så köpte jag det aldrig när jag gjorde beställningar via Transdesign eller Nailsupplies. Men så en dag för någon vecka sedan så var det en tjej i Lacka - Byt som ville byta bort sitt exemplar och när vi lyckades få till ett byte som båda var nöjda med så blev jag jublande glad. Behöver jag ens säga att jag lackade med det samma dag som jag fick hem det med posten? :)


Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen på Black Cherry Chutney så jag tänker mest låta bilderna visa er. Färgen påminner om riktigt riktigt mogna bigaråer, en riktigt mörk rödlila med rödlila skimmer. För mig så var lacket lika vackert i verkligheten som på de bilder jag sparat på det i min önskelista. 

Jag la tre lager och sedan toppade jag med Seche Vite när jag bar den här manikyren. Antagligen så klarar man sig på bara två lager men jag ville inte missa något av vad lackat kunde erbjuda så jag la tre lager för att få extra djup. BCC var lättlackat och formulan precis lagom, torktiden var helt normal. 


Att sätta betyg på en lemming som uppfyller ens alla önskningar är inte lätt. Å ena sidan vill man ge lacket de högsta betygen eftersom man älskar det så mycket och å andra sidan vill man ge en rättvis bild av lacket. Lyckosamt för mig matchar dessa betyg till 100% idag för jag har verkligen inget att klaga på hos Black Cherry Chutney. Förutom möjligtvis att flaskan borde vara större så man kan bära det fler gånger :) Back-up it is!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Det här är så jäkla snyggt! Jag har inte heller skaffat det än trots att det legat på min önskelista i över ett år...

  SvaraRadera
 2. Jag har det här lacket och jag blev nog lika överväldigad som dig när jag hade det på naglarna för första gången! Kan dock tycka att det är lite väl mörkt ibland... Väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Det här är ett av mina favoritlack!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! Måste skimra fint i solen :)

  SvaraRadera
 5. ÄLSK!! ååååh! Men du, du måste testa Every Month is Octoberfest också! :D

  SvaraRadera
 6. Hur snyggt var inte detta då;) får helt klart skaffa in det.

  SvaraRadera
 7. Skimret i det här är ju otroligt. Så snyggt!

  SvaraRadera
 8. En riktig klassiker från OPI! Har det inte själv, men det ser så vackert ut på alla swatches.

  SvaraRadera
 9. Och du, jag har inte hunnit posta ditt paket, men ska försöka hinna imorgon. Jag slänger med något extra som kompensation för att jag är så långsam. :-)

  SvaraRadera
 10. Wooooow vilket läckert lack,heeelt fantastiskt vackert :-D

  SvaraRadera
 11. Verkligen snyggt! Ser bra ut på dig. Kanske på mig med om jag har tur och plånboken otur i höst som först. Borde inte köpa fler nagellack nu ;-)
  .
  Med varma hälsningar Anna Th

  SvaraRadera