onsdag 8 maj 2013

Color Club "Kismet"

Temavecka: Holo

Vad sägs om lite grönt idag? Det är ju trots allt Grön Onsdag hos Vacker & Underbar. Det är lite pinsamt egentligen men bilderna på Kismet från Color Club har legat bland mina opublicerade bilder ett par veckor och bara väntat på rätt tillfälle att bli visade. Och idag blev rätt tillfälle eftersom Kismet är ett holo samt var det enda gröna lack jag hade några färdiga bilder på tydligen :)

När jag tänker efter så måste jag erkänna att det är lite konstigt att jag inte visat er alla Halo Hues-lacken än, jag fick trots allt den senaste kollektionen i mitten på januari. Men jag gissar att många andra lack kommit i vägen och sen så har ju solen lyst med sin frånvaro fram tills ganska nyligen. Jag kan lova att minst ett till holo från Color Club kommer visas under veckan som kommer dock, vilket det är tänker jag däremot inte berätta :)


Precis som med alla andra holos från Color Club så är formulan helt formidabel och detbehövdes bara två lättlackade lager för att få lacket opakt. Jag använde dock Aqua Base från Nfu Oh som bas men jag jag av erfarenhet att man kan inte behöver det för att appliceringen ska gå smärtfritt. Regnbågarna i Kismet är ju helt amazing men jag hade önskat att färgen var lite grönare. Egentligen är Kismet lite grönare än på mina bilder i verkligheten men jag hade gärna sett ännu lite mer färg faktiskt. 


Även om jag kanske hade önskat mig lite mer färg så blev jag ändå superförtjust i Kismet och jag kommer absolut att bära det igen - mer än en gång. Men jag tror också att jag måste franka mig en egen version av det med lite mer färg... en Kismet Delux typ :) Vi får se om det dyker upp något sådant här på bloggen om ett par veckor :D 

Färg: 3/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


// Sleepy Elin 

5 kommentarer:

 1. Jag har ju inte köpt Kismet då jag tyckte den va i mesigaste laget, i alla fall för att delta i en sådan sprakande kollektion. Men nu tror jag nog ändå att dina finfina bilder har övertalat mig till att tänka om. :)

  SvaraRadera
 2. Gillar, gillar, gillar :)
  Men håller med att liite mer grönt i hade inte skadat!

  SvaraRadera
 3. Vackert! Känns mer gult än grönt, men det är fint ändå!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint! Påminner mycket om NfuOhs holos.

  SvaraRadera
 5. En skvätt mer grönt hade inte skadat men attans vad snyggt det är precis som det är nu:)

  SvaraRadera