fredag 10 maj 2013

China Glaze "Get Outta My Space"

Bilder tagna utomhus, dock ej starkt solljus
Temavecka: Holo

Idag är det holofredag hos Skimmerskuggan och jag tyckte det var dags att titta närmare på ett av lacken ur Hologlam-kollektionen igen. Den här gången föll mina ögon på Get Outta My Space och det känns som ett perfekt fredagslack tycker jag :)

Apropå absolut ingenting, jag gjorde något "superläskigt" i förrgår kväll - jag beställde en ny laptop! Laptopen jag har nu har sjungit på sista versen riktigt länge och när skärmen plötsligt slutade fungera för ett halvår sedan (?) så blev jag tvungen att koppla in en vanlig skärm... Ja, min laptop har inte varit särskilt bärbar den senaste tiden kan man lugnt säga. Men jag har ändå dragit på att skaffa en ny eftersom jag varit så otroligt nöjd med den jag haft... i fem år. Men nu så är mitt liv med Dell Inspiron 6400 slut och mitt nya liv med en Packard Bell ska snart börja. (För den som är intresserad så kommer här länken till datorn jag köpt: http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-17-tum/packardbell-enlv44hc-32348g75mnws/185998.3004/ .)

Så där, jag var verkligen "tvungen" att berätta om datorbytet :) Tillbaka till Get Outta My Space! Lacket är som ni redan sett på bilderna ett linjärt holo (det har varit lite för få såna under holo-veckan tycker jag) precis som resten av lacken i Hologlam-kollektionen och just det här lacket skulle jag vilja säga är ljust lila. Det är iaf så som jag upplever det på mina naglar. Bilderna drar lite mer åt rosa än vad lacket gör i verkligheten men om någon skulle säga att GOMS var rosa så förstår jag dem, färgen är verkligen precis där emellan...


Get Outta MY Space stal inte mitt hjärta på samma sätt som de andra lacken jag testat ur kollektionen vilket jag blev lite ledsen över. För det första så tyckte jag det kändes väldigt skirt, jag behövde faktiskt tre lager för att få det helt täckande på mina mininaglar och sen så upplevde jag det som att det hade tendenser till viss holosjuka trots att jag grundat med Aqua Base. GOMS försökte nämligen sitt bästa för att göra kala ytor... lite grand. Det var som om lacket försökte trilskas med som att jag tillsammans med Aqua Basen vann kampen, typ. 

Förutom det så lyckades jag för första gången på evigheters evighet få bubblor i lacket. Det kan varit så att jag skakade flaskan och sen inte väntade tillräckligt länge innan jag målade eller att Aqua Basen inte var helt torr, jag vet inte vilket, men om ni tittar närmare på ringfingret tex så ser ni att det är lite bubbligt :/ Annars var formulan lagom tjock/tunn och lättapplicerad och torktiden var åt set lite snabbare hållet.


Jag fick aldrig chansen att se Get Outta My Space i strålande solsken så det kan vara därför som jag inte känner att lacket är en lika stark hit som de andra. Eller så är det för att färgen inte är lika speciell som de andra jag testat ur kollektionen. Men jag gillar de lite stillsammare regnbågarna (i kontrast till Hypnose som jag rivstartade veckan med) och nog gav jag naglarna lite mer uppmärksamhet än vad de vanligtvis får. Men så är det väl alltid när man bär holo? :)  

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin

10 kommentarer:

 1. Detta var det första lacket jag provade ur kollektionen just för att det lockade minst. Jag tyckte ändå om det oväntat mycket.

  Men vad skönt att höra att det inte bara är jag som upplevt problem med holosjuka på de här. Hade problem när jag skulle lacka med detta. Idag bär jag Sci-Fly By och i det fick jag också bubblor. :/

  SvaraRadera
 2. Fint lack och lagom holoeffekt. :-)
  Grattis till laptopinköpet! :-)

  SvaraRadera
 3. Inte hunnit testa detta ännu men jag tycker det ser väldigt fint ut. Själv sitter jag med Infra Red på naglarna och bara njuter:)

  SvaraRadera
 4. Fint, men kanske lite mesig färg för min smak... Väntar spänt på min beställning med tre av lacken som borde komma i nästa vecka, hoppas jag kommer överens med formulan!

  SvaraRadera
 5. Det ser väldigt lila ut på dina bilder, iaf på min skärm. Däremot var det ett lack jag beställde som jag trodde skulle vara lila men som såg alldeles rosa ut i flaskan. Undrar lite om det inte var denna.. Fint var det iaf.

  SvaraRadera
 6. Underbart vackert:-D.... och jag tycker nog om det här mer än vad jag gör med Infra Red som jag visar på bloggen idag!

  SvaraRadera
 7. Holoeffekten är underbar, men den lila färgen gör ingenting för mig. Den är lite halvtrist.

  SvaraRadera
 8. Jättefina bilder, men den är lite mesig färgen tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Finfint lack!

  Datorbyte är minsann inte att leka med! Även om det är kul blir det ju alltid lite meckigt.... Hoppas du blir nöjd!

  SvaraRadera
 10. Vad fint det ser ut! Jag skippade att köpa det här då färgen inte är så originell, men det är helt klart snyggt ändå!

  SvaraRadera