måndag 6 maj 2013

Jade "Hypnose"

Temavecka: Holo

Jag la ju ut en liten undersökning där jag frågade vad ni skulle vilja se för temavecka här på Sleepy Elin men eftersom alla röster tappades bort (???) till den sista dagen så chansar jag och hoppas att ni var många som önskade att se holo :) Det blir alltså holo hela veckan på den här bloggen och först ut är det första Jade-lack jag både köpte och testade, nämligen Hypnose, det är ju trots att Blå Måndag hos Lindas Nailorama idag. 

Alltså, direkt när jag lackade det första lagret av Hypnose visste jag att jag hade en ny kärlek i min nagellackssamling för WOW VAD VACKERT DET HÄR LACKET ÄR. Förlåt, men Hypnose är värd versaler :D Kolla regnbågarna! Kolla färgen! För en riktig nagellacksnörd så krävs det en hel del för att ett lack ska få sitta kvar mer än ett dygn men Hypnose prydde mina naglar i tre dagar innan jag med tårar i ögonen kände att jag var tvungen att byta. Jag var ytterst nära på att lacka med det igen direkt efteråt måste jag erkänna men när man har så många otestade lack som jag så funkar det inte riktigt...


Som bas använde jag Aqua Base från Nfu Oh men Hypnose var otroligt lättlackat så jag tror nog att man kan lägga det direkt på vanligt baslack också. Två lager var det enda som behövdes för att det skulle täcka och sen så la jag ett lager Seche Vite för både glansens skull och för att jag gillar när lacken torkar snabbtsnabbt. Appliceringen är som en dröm och jag gillade penseln riktigt mycket. Regnbågarna är helt fantastiska och färgen skulle inte kunna bli vackrare så det är absolut full pott för Hypnose. Jag måste skaffa mig fler Jade-holosar så till nästa Llarowe-beställning är det nog främst dem som kommer åka ner i min varukorg. Tills dess får jag klara mig med dessa bilder på Hypnose och så måste jag ju testa Magia som står här otestad. 

Vilka Jade-lack ska jag klicka hem nästa gång tycker ni?

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

10 kommentarer:

 1. Otroligt snyggt. Vilken färg! Undrar varför jag inte köpte den där när jag gjorde en beställning i helgen ... jag kollade ju på den. Jaja, en annan gång! Deja Vu köpte jag, och ytterligare, en creme.

  SvaraRadera
 2. Helt galet snyggt lack! Har en känsla av att det här kommer bli en trevlig vecka att besöka dig :)

  SvaraRadera
 3. Håller med WOW, det var supersnyggt. :-)

  SvaraRadera
 4. Energy måste ju vara ditt nästa inköp från Jade:) Blått är inge min favorit men katten vad snyggt detta var!

  SvaraRadera
 5. Love love love;) just ja, favvo-färgen!

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt! Det är helt klart värt sina versaler.

  SvaraRadera
 7. Wow. Kan bara hålla med om att det är versaler som behövs för att beskriva denna skönhet! Kan knappt tänka mig hur snyggt det måste vara på naglarna, har du fått något gjort de tre dagarna du bar detta? :)

  SvaraRadera
 8. Men, Elin Elin... Nu måste jag ju lägga detta lack på min önskelista allra högst upp.. Blev helt förtrollad! :O

  SvaraRadera
 9. Anneli Årsta7 maj 2013 21:48

  Jag dööööör! Men du har många snygga blå, din favvofärg?

  SvaraRadera