onsdag 22 maj 2013

Deborah Lippmann "Mermaid's Dream"


Dags för Grön Onsdag hos Vacker & Underbar och jag bidrar med übervackra Mermaids Dream från Deborah Lippman. Jag gissar att det här lacket inte klassas som endast grönt utan beskrivs som mintgrönt, eller bara mint, av många också. Hur som helst, Mermaid's Dream består av en grön/mintgrön bas med microglitter i samma färg och lite microglitter i guld och silver samt små blå hexagoner. 

Det här lacket är mitt första möte med Deborah Lippman och när jag skulle välja vilket av Mermaid's Dream, Across The Universe och Let's Go Crazy jag skulle lacka med så var valet inte så svårt eftersom vi haft en diskussion i Lacka - Byt om vilka lack som vi inte tyckte var snygga fastän alla andra tyckte det. Mermaid's Dream var ett av de lacken som nämndes och då var jag ju tvungen att testa det. Ganska enkel logik faktiskt. 


Gillade jag lacket då? Jo, tack, jag älskade det! Många tycker att lacket ser knottrigt ut men det kan jag säga att det inte är, det lilla som kanske blir avhjälps snabbt med ett lager Seche Vite. 

Det krävdes tre lager för att jag skulle känna mig 100% nöjd och lacket kändes helt opakt. Det var väldigt enkelt att applicera och ingen städning behövde göras. Torktiden var normal.


Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre lack att fira Grön Onsdag med då Mermaid's dream är strålande vackert och glittrar som få. Kika gärna in hos Karin för att titta på fler gröna lack!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Jag blev ju lite besviken på Mermaids Dream men det är fortfarande ett galet vackert lack:)

  SvaraRadera
 2. Gaah, galet snyggt. Jag har endast ägt ett DL lack och jag minnst att jag valde mellan detta och ray of light. Jag köpte dock Ray Of Light och trivdes inte alls i det. Vilken miss jag gjorde!! Detta kommer absolut inhandlas någon vacker dag. Och dina bilder på lacket är jätte bra!

  SvaraRadera
 3. Min inställning till det här lacket går verkligen i vågor! Ibland tycker jag att det är supersnyggt, och ibland gillar jag det inte alls... På dina bilder ser det väldigt fint ut :)

  SvaraRadera
 4. Åhhhh jag vill också ha det här :-D Det är galet snyggt!!!

  SvaraRadera
 5. Det här är verkligen galet vackert! Har du bara ett lager Mermaid? Jag fick använda typ 10 lager topplack för att få det slätt. Men då var det vackert!

  SvaraRadera
 6. Så fint!! Varför äger jag inte detta?

  SvaraRadera
 7. Tycker det är sååå vackert! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag hör till dem som älskar detta! Förstår inte att inte alla gör det. :-)

  SvaraRadera