tisdag 14 maj 2013

OPI DS "Luxurious"

Temavecka: OPI

Vad sägs om lite uppiggande orange en regnig dag som denna? Jag har kommit in i en orange period så jag vill ha orange på allt; naglarna, ögonlocken, kläderna... så varför inte passa på att visa lite orange även här på bloggen? 

Luxurious är ett orange skimmerlack som gnistrar i guld och är ett av OPIs Designer Series-lack, dvs ett av deras dyrare lack med vacker silverkork. Lacket har dock stått otestat här hemma så länge så till slut fick jag så dåligt samvete att jag testade det och lärde mig då en riktigt hård läxa. Man ska aldrig måla naglarna med ett visst lack bara för att man har dåligt samvete - man ska känna för lacket, annars är det inget roligt alls att bära det och allt känns bara fel. För så var det när jag bar Luxurious för någon vecka sedan. Jag kände mig inte alls bekväm :( Nu när jag tittar på mina bilder så tycker jag att det är dösnyggt dock... Personlighetsklyvning much?


Nåväl, för att lacket ska bli opakt krävdes det tre lager för mig och sedan så toppade jag med SV så klart. Jag upplevde formulan som liiite rinnig och den envisades med att åka ned i nagelbandet på mitt pekfinger när jag målade alla tre lagren. De andra fingrarna var jag mycket mer fokuserad när jag målade så de klarade sig utan städning. Torktiden var normal.


Hm... ja, jag vet inte vad jag ska säga om Luxurious faktiskt. Jag minns att när jag lackade med det och när jag bar det så hade jag seriösa tankar på att faktiskt byta bort lacket men nu när jag tittar på bilderna så tycker jag ju det är dödligt snyggt. Det kan nog hända att ni får se Luxurious igen ganska snart så jag får ge lacket en andra chans... jag borde ju passa på när jag är inne i en orange period liksom :)

Betygen lacket fick när jag använde det:
Färg: 4/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Åh, det är ju så fint! Valde dock bort det till förmån för ett annat DS-lack i min beställning som är på väg från NS. Nästa gång, då!

  SvaraRadera
 2. Såååå snyggt! Vilken härlig orange och fint skimmer i. :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Älskar också orange.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin glöd du har fångat på bilderna! får mig att vilja shoppa direkt ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det här är heelt underbart! Fast jag håller med dig ibland blir man kär i lacket i flaskan och sen när man har det på klorna så känns det ändå inte rätt.

  SvaraRadera