torsdag 16 maj 2013

OPI "Don't Know... Beets Me!"

Temavecka: OPI

Det är dags för lite rosa toner här på Sleepy Elin, det är ju trots allt Pink Thursday hos Princessemma :) Det här lacket bar jag för någon vecka sedan men jag fick aldrig tillfälle att fota det så igår swatchade jag det lite snabbt eftersom ni bara MÅSTE få se hur tjusigt det är!

Don't Know... Beets Me! heter lacket och det är absolut ett av de snyggaste rosa jag äger. Och jag äger en hel del såna, både skimriga, vanliga kräm, holo och så klart en del glitter också. Rosa är verkligen en av mina favoritfärger och just den här nyansen passade mig alldeles extra bra tycker jag. När jag bar den förra gången så körde jag med ett lager Polka.com på ringfingret som accent men det rosa glittret i det lacket var alldeles för likt den rosa nyansen i Don't Know... Beets Me! så det blev inte 100% bra.


Jag behövde tre lager för att få DKBE opakt men formulan är väldigt lättlackad så det var inga problem alls. Formulan är precis lagom tjock och smiter inte ner i nagelbanden vilket alltid när ett plus i min bok iaf. Torktiden är normal och toppar du din manikyr med Seche Vite kan du använda händerna efter bara ett par minuter.


Att jag verkligen gillar det här lacket tycker jag har gått fram ganska klart och tydligt så när jag skriver att jag absolut kommer använda det igen så lär det ju inte komma som en överraskning direkt :) Jag har mååånga linnen och tröjor med nästan den här nyansen av rosa så jag ser en del matchade outfits/manikyrer nära förestående :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin

7 kommentarer:

 1. Det där var rosa.. En kul rosa färg tycker jag nog även om jag själv inte blir så lockad.

  SvaraRadera
 2. WOw, detta var ju jättesnyggt! Väldigt fint rosa :)

  SvaraRadera
 3. Mega fint, jag vill bara äta det ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. De senaste dagarna har du visat så många OPI som jag aldrig har hört talas om innan. Jättekul är vad det är :) Det här gillar jag starkt.

  SvaraRadera
 5. Inte speciellt unikt men inte mindre snyggt för det! :)

  SvaraRadera
 6. Väldigt fin rosa, håller med. :-)

  SvaraRadera