torsdag 28 februari 2013

Nail Art A Taste Of Spring

Och om ni inte hade vår- eller sommarkänslor innan så kanske ni får det nu :) Med en så härlig färg som Tour De Finance på naglarna så kunde jag inte låta bli att ta fram mina dotting tools och göra lite blommor. Det var dock ganska svårt att hitta lack som inte skulle bli slukade av allt rosa men jag tycker ändå att jag lyckades. 

Lacken som användes förutom Tour De Finance är Lemon Cream från Mavala, Beach Bum Blue från Essie, Purple With A Purpose från OPI och Cha Cha Cha från China Glaze och tillsammans gifter sig lacken och bildar dagens nail art som min sambo döpt till A Taste Of Spring :)


Ja, det var det. Blommor. Hyfsat enkelt att göra men det tog ändå 1,5 månad innan jag använde mina dotting tools till att göra just blommor. Det blev dock lite av en favorit hos sambon så jag gissar att det kommer bli fler såna här nail arts i framtiden :)// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Vad sött!! Som florist älskar jag det lite extra mycket! ;)

  SvaraRadera
 2. Åhh guuud såå härligt och snyggt det blev. Måste testa detta, vad fina blommorna blev. Verkligen en manikyr man blir glad av. :-)

  SvaraRadera
 3. Gulligt! Jättesöt manikyr. Jag får definitivt vårkänslor av den. :)

  SvaraRadera
 4. Underbar nailart! Man blir glad bara av att se på den.

  SvaraRadera
 5. Mysigt. Det här kanske man får ge sig på lite längre fram i vår. Själv ska jag nog dock mer satsa på att förfina one stroke-tekniken.. Det blir också najs blommor, när man väl lyckas.. =)

  SvaraRadera
 6. Vårigt och somrigt till tusen!

  SvaraRadera
 7. Vilka fina små blommor! Längtar verkligen till man får lägga bort vinterkläderna.

  SvaraRadera
 8. FANTASTISKT! Älskar blommorna! Åh, önskar jag kunde fixa något sånt här, men jag är urusel på nail art.

  SvaraRadera
 9. Vilka poppiga och somriga naglar:)

  SvaraRadera