söndag 24 februari 2013

Nail Art Sunday: Super Funky Miss Lili

Här kommer ett tidsinställt inlägg eftersom jag just nu sitter på tåget ner till Göteborg och jag under inga omständigheter tänker missa Nail Art Sunday hos LeLack :) Det är ju fritt val idag och vad passar då bättre än en svampad gradient? (Var det verkligen någon som blev förvånad?)

Till den här manikyren har jag Lili's Pink från Models Own som grund  och sedan svampade jag Britta från Make Up Store på ca 70% av nageln, ganska högt på ena sidan och lite lägre på den andra. Längst ut på tipparna så duttade jag dit lite Miss Conduct från Orly. Sist men inte minst så la jag två lager av Super Funk från NYX Girls över hela nageln så att det skulle glittra lite extra mycket. Ett lager Seche Vite var sedan allt som behövdes för att få nageln slät trots alla stora glitter i Super Funk.
 

För er som följt bloggen ett tag nu så är det nog några som minns manikyren Pink Frenzy som jag gjorde i december och tycker att det här är nästan samma. Och ja, det är det ju. Nästan alltså. Skillnaden är att i den här manikyren så valde jag en rosa grundfärg istället för en nude med pärlemo och glitterlacken är ju lite olika också.


Ju mer jag kollar på bilderna ju mer gillar jag den här manikyren och jag tycker nog att den är lite snyggare än Pink Frenzy om jag ska vara ärlig. Faktum är att jag tycker det här blev lite av en extra glammig "Oscarsmanikyr". Om man är en hipp tjej så tror jag faktiskt att man kan komma undan med lite mer spejsade naglar än vanligt lackade...

Vilken blev er favorit, Pink Frenzy eller Super Funky Miss Lili?


// Sleepy Elin 


Ps. Imorgon så börjar min temavecka här på Sleepy Elin. Varje dag så tänker jag visa ett lack vars namn börjar på samma bokstav som veckodagen. Imorgon måndag ett lack på M alltså och på tisdag ett lack vars namn börjar på T. Om du vill vara med hela veckan eller bara en dag så är det bara att säga till i kommentarerna så lägger jag till en länk till ditt inlägg. Ds.

12 kommentarer:

 1. Superfint, och ja detta är nog snäppet snyggare än det andra, men jag gillar båda!
  Ska bli kul att se temaveckan!
  Ha det nu så bra vännen! Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh så läckert!!! Jag gillar båda manikyrerna men den här vinner helt klart.

  SvaraRadera
 3. Åh mums mums och mums. Ser ut som Godis =D

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint! Ska bli kul med dina temadagar också :) får se om jag hakar på någon dag.

  SvaraRadera
 5. Tröttnar aldrig på att se dina gradienter! Denna var inget undantag, glittret passade jättebra med färgerna och tillförde verkligen massor till manikyren. Kul med temaveckan också, får se om jag lyckas matcha in några dagar iaf! Hoppas det iaf. Säger till i så fall. :)

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen mästarinnan på gradienter! Så sjukt jä*la snyggt! Att toppa allt med Super Funk var en bra idé tycker jag, blev en hit ju :)

  SvaraRadera
 7. åh vad härligt! Bravo!
  eh.. mjaaee... nae... nä, jag kan inte välja favorit!

  SvaraRadera
 8. Denna rosa vinner över den förra:) Snyggt svampad gradient.

  SvaraRadera
 9. Så himla snyggt Elin! Jag gillar gradienter (även om jag är kass på dem själv) och jag gillar glitter och sist men absolut inte minst så gillar jag rosa. = fullträff i min bok. ;)

  SvaraRadera