måndag 18 februari 2013

HM "Blue Bliss"


Blå Måndag hos Mrs Data och då vill jag ju vara med precis som vanligt! Visserligen är jag dunderförkyld och hade egentligen helst bara legat i soffan hela dagen men eftersom jag har en Göteborgsresa att förbereda bloggen inför så kan jag ju lika gärna skriva ett blogginlägg när ändå bilderna finns färdiga i bildarkivet :)

Blue Bliss som jag visar idag är ett lack från HM som jag bestämde mig att köpa efter att jag läst det HÄR inlägget hos Annie's Colors. Eftersom jag inte har Last Friday Night från OPI så tänkte jag att jag kunde lägga 40 kr på ett nästan-dupe :) Det roliga är dock att det var så långt emellan det att jag läst inlägget tills att jag köpte det och sedan gick det några veckor till innan jag använde det och då hade det gått så lång tid att jag glömt bort allt och fick för mig att lacket skulle bli opakt av sig självt... Vilken fail! Nåja, jag orkade faktiskt inte ta bort det första lagret och börja om (jag är laaat!) så jag gjorde vad jag kunde för att få en manikyr som jag kunde ha ett dygn...


... och det ni ser på bilderna är resultatet av fyra lager av Blue Bliss med Seche Vite ovanpå. Inte ens i närheten av opakt! Så, ta mitt råd och lägg lacket ovanpå ett krämlack istället för att göra samma misstag som jag :) 

Hur som helst så är Blue Bliss jättesnyggt! Härligt hologlitter som verkligen syns och även om jag inte blev helt nöjd med manikyren så kunde jag inte sluta stirra på naglarna eftersom de glittrade så mycket. Glittret jämnar ut sig snyggt på nageln men jag hade lite svårt att få täckning längst ut på tipparna som ni ser. Jag tror dock inte att det är några problem om man har ett krämlack under.


Gillar jag lacket? Oh ja! Kommer jag använda det igen? Oh ja - MEN bara till layering! Jag har lärt mig min läxa nu :) Skämt åsido så tycker jag HM har gjort ett jättebra jobb med det här lacket och 40 kr är det absolut värt om man inte redan har Last Friday Night från OPI vill säga. Har man det lacket så tycker jag man ska lägga sina 40 kr på ett annat HM-lack, varför inte Nail Him att lägga under? (Oj, vad snygga naglar jag hade på de bilderna, känns inte alls som mina naglar har den formen längre...)
 
Färg: 4/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 
// Sleepy Elin

20 kommentarer:

 1. Snyggt glitter men finns verkligen inte många glitter som klarar sig på egen hand...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har märkt det... För efter att jag gjorde misstaget med Miss Bliss gjorde jag om det med ett annat glitterlack. Tydligen så är inte jag en sån som lär sig av sina misstag :/

   Radera
 2. Vilken tur att jag läste ditt inlägg, eftersom jag nyss köpt Blue Bliss också, då ska jag ha underkläder på. Men det är väldigt snyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kör på underkläder! Det _under_lättar! :D

   Radera
 3. Där har vi den! kanske är den bäst till layering men jag tyckte om att se den utan underkläder också, på något vis ser man hur den är "på riktigt". Ibland kan jag tycka att det är svårt att avgöra hur ett lack är om man BARA ser det layrat över något. :) Kan tänka mig att om man har riktigt korta naglar utan vit kant så kan man nog använda den utan layering. Ska nog ändå köpa denna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med om att man inte riktigt vet hur ett lack är innan man testat det självt. Iaf ett lack som Blue Bliss. Det blev ju inte heller så illa helt självt, hade man lagt det på en make-up-svamp hade man ju kunnat koncentrera glittret mer och kanske fått det opakt. Fast jag låter nog nån annan testa den teorin :)

   Radera
 4. Fint! Jag har inte det här än... jag kanske borde..? Hmm.
  Men ja, jag kommer nog ha underkläder till det ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du nån gång har 40 kr över så tycker jag absolut att du ska köpa Blue Bliss. Så fin!

   Radera
 5. Det här är riktigt snyggt! Själv har jag Last Friday Night så det känns lite onödigt att köpa det här också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså du, du har "orginalet" :P Då tycker jag inte jag heller att du behöver köpa Blue Bliss faktiskt :)

   Radera
 6. Kan nog bli ruskigt snygg ovanpå en kräm! :D

  SvaraRadera
 7. Hamnar helt klart på inköpslistan. 40 kronor klarar min budget ju lätt av! Och Nail Him har jag ju redan hemma så! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att jag kunde locka köp-nerven lite ;)

   Radera
 8. Last friday night var ett av de första lacken jag köpte och den är min femåriga sons favorit :-D Undrar om jag inte måste prova det med Butler please under snart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan förstå att din son gillar lacket, det är ju jättesnyggt! Jag har också funderat på hur det skulle se ut på Butler Please... Vi får se vem som hinner först! :)

   Radera
 9. Så ljuvligt!!! Jag gillar det faktiskt skirt också, det blir lite eteriskt, lite som en vattefe eller nått sånt.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det var fint med den lite genomskinliga känslan.

  SvaraRadera