måndag 11 februari 2013

Brev från Nailmail!

I fredags fick jag ett efterlängtat brev från Nailmail, nämligen det restade lacket från Glitter Gal som jag beställde i november men också mina två första lack från butter LONDON. Jag beställde alla sex lack i deras vinterkollektion men de andra fyra var restade så de kommer när de kommer :)
 

Jag tycker verkligen jättesynd om Karin som driver Nailmail för hon har haft så otroligt mycket strul med just ordrarna från Glitter Gal och butter LONDON. Det har varit paket om åkt tillbaka till tillvärkarna, det har kommit fel lack och för få och många har även blivit restade. Om fler köpte lack via Nailmail skulle Karin inte behandlas som en liten återförsäljare och lacken skulle antagligen komma i tid. Gör dig själv och andra nagellacksfantaster en tjänst - testa Nailmail! Karin har ett riktigt bra Prova-på-erbjudade som ni hittar HÄR.

Glitter Gal Not Another Red samt butter LONDON Fairy Cake och
Fiddlesticks. Och en nagelfil från Glitter Gal är ju aldrig fel.
Del Sol Reckless, Sun Kissed, Girl's Night Out och Superhero

Det var allt för den här gången. Tyvärr så lär det inte dyka upp särskilt många haul-inlägg den närmsta tiden då jag i princip har gett mig själv köpstopp. För många otestade lack och en stram ekonomi har en tendens att få den effekten ;)

// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Många skönheter där!

  Jag köpte också Fiddlesticks när nailmail hade Butter LONDON, tyvärr blev de två andra lacken restade. Tycker så synd om Karin som haft sådana problem. Men den som väntar på nått gott...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Karin har verkligen haft dunderproblem stackarn :(

   Radera
 2. Åh så många fina lack!! Fiddlesticks köpte ju jag med som du såg. Den är sååå fin!! :-) Köpte två Del Sol, kommer i bloggen snart...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad spännande att du redan planerat in Del Sol-lacken i ditt bloggande :) Jag är riktigt nyfiken på dem!
   Ja, Fiddelsticks såg jag ju på din blogg och den var ju hur fin som helst så jag är glad att jag slog till när Nailmail erbjöd butter LONDON :)

   Radera
 3. Tack fina för peppen, stödet, sympatin och kärleken!
  /Lite blödig här

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nailmail är bäst (och här väldens roligaste namn) och jag gör vad jag kan för att du ska få fler kunder :)

   Radera
 4. Vilka taskiga tillverkare!!
  Men den som väntar på nåt gott... ;)
  Ser fina ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli så mysigt att ha dem alla här hos mig. En hel kollektion. Jag älskar att ha fulla kollektioner, det är min nya last i livet tror jag :)

   Radera
 5. Mycket fint :)
  Funderar allvarligt på att testa nailmail.....
  Är väl bara till att slå till ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, testa Nailmail! Du kommer absolut inte bli besviken för det är alltid spännande märken som erbjuds! Hade jag inte varit fattig hade jag absolut beställt DL-lack den här månaden... :(

   Radera
 6. Fiddlestick vill jag gärna se! Och jag håller med dig, Karin har verkligen inte haft det lätt med dom här ordrarna. Men hon har skött det väldigt bra ut mot oss kunder.

  SvaraRadera