onsdag 20 februari 2013

Milani "Hi-Tech (+ NYX Girls "Enchanted Forest")

Gissa vad jag ska göra idag? Jo, idag ska jag och min syster ladda inför vår Göterborgsresa genom att besöka Yasuragi Hasseludden, ett japanskt spahotell här i Stockholm. För ungefär ett år sedan fick jag ett presentkort av min förre arbetsgivare eftersom jag gjort ett bra resultat under 2011 och nu tänkte jag använda det presentkortet. Vi ska bada, få en varsin ansiktsbehandling och äta en fyrarätters och bara lyxa. Det ska bli så mysigt!

Men nu ska inte prata om mig - vi ska prata om Grön Onsdag som hålls av Karin som driver Vacker & Underbar! Jag letade tom fram en mes-holo för ändåmålet :) Får jag presentera Hi-Tech från Milani! Hi-Tech är som ni ser inte ett sånt där holo som får en att hoppa högt av glädje pga dess regnbågar utan är en så kallad scattered holo. Man kan dock, på några av bilderna, ana lite regnbågar men jag vet inte om jag bara ser i syne eller om de faktiskt är där. Jag har inte testat något annat av Milanis holo-lack så jag har inget att jämföra med heller.


Jag kände på mig att Hi-Tech skulle kunna vara aningen skirt så jag använde Entourage från China Glaze som underkläder. Det ni ser på bilderna är två lager Hi-Teck och ett lager Seche Vite ovanpå just Entourage och jag tycker det blev riktigt snyggt! Om ni lägger Hi-Tech självt så tror jag faktiskt att ni kan komma undan med tre lager och ändå få det opakt. Ganska najs eller hur?

Hi-Tech var enkel att applicera, ingen städning är gjord på bilderna. Torktiden var normal med SV ovanpå.


Och här kommer en liten gubben i lådan :) Enchnted Forest från NYX Girls. Jag beställde det här lacket i tron att det var det här lacket som var på min önskelista... Ja, det var innan jag visste att det fanns två Enchanted Forest från två olika NYX. Men även överraskningslack måste ju få testas och jag tyckte att det skulle passa ovanpå Hi-Tech - och jag hade rätt! 

Det ni ser på bilderna här nedan är hur två lager av Enchanted Forest och ett lager SV ser ut på nageln. Formulan var lite seg att jobba med och glittren är lite svårflirtade men med "lite våld och vaselin så löser sig det mesta" som man säger. Jag tycker dock att det är värt lite byngel för att få upp ordentligt med glitter för det är ruskigt snyggt på naglarna. Det måste ni väl ändå hålla med om?! :)


Hi-Tech får ett medelbetyg av mig eftersom de utger sig för att vara ett holo när det egentligen inte riktigt är det (i mina ögon). Enchnted Forest får också ett medelbetyg och det beror på att formulan är så tjock och det är svårt att få upp glitter på penseln. Jag önskar att de hade varit lite generösare med glittren - då hade jag varit nöjd. 

Medelbetyg eller inte, jag tror att jag kommer använda båda de här lacken i många manikyrer framöver. Hi-Tech har ni ju reda sett i det HÄR inlägget och Enchanted Forest kommer jag nog att vilja lägga ovanpå det "riktiga" Enchanted Forest för att få en riktigt spännande manikyr :)

Milani Hi-tech
Färg: 3/5
Applicering/formula:
 5/5
 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5   

NYX Girls Enchanted Forest
Färg: 5/5
Applicering/formula:
2/5
 
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5   


// Sleepy Elin 

15 kommentarer:

 1. Läcker grön och det blev ännu läckrare med Enchanted Forest på!! :-)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg kombo! EF gör hela grejen tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Nejmen aaaw stackars Hi-Tek, det ÄR ju holo, bara en annan sort ^^
  Riktigt coolt med Enchanted ovanpå!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen de Milanihololacken jag har testat. Men så är jag ganska svag för scattered holo. Det här har jag inte testat än men nu blev jag riktigt sugen. :) Det var väldigt fint med glittret.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker Hi-Tek är riktigt fint! Det är en riktigt fin kombo, men jag tror ändå att jag föredrar Hi-Tek på egen hand.

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint, även om Milanit kanske var lite för scattered för min smak...

  Och tack för bannern! :D

  SvaraRadera
 7. Men sjukt vad snyggt, både utan och med NYX ovanpå. Jättefina bilder!!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker nog att det är ett riktigt holo också, fast jag gillade det lite galna resultatet med skogen ovanpå.

  SvaraRadera
 9. Jag gillade faktiskt hi-tek trots att det inte var det mest holografiska jag någonsin sett. Ibland kan det vara kul med såna också :) Lite dumt det där med NYX, att det finns olika "NYXsorter" men med samma namn men olika lack, risken att inte få det man vill ha blir ju stor om man inte dubbelkollar. :)

  SvaraRadera
 10. Åh så läckert!!! Jag gillar både Hi-Tech för sig själv och med extra glitter.

  SvaraRadera
 11. Scattered holo är ju också holo och jag gillar det med. Man är ju inte alltid sugen på linjära lack och många scattered kan ju upplevas som väldigt holografiska (Jade t.ex). Milanis lack är inte de mest holografiska, det är sant, men de är fina i solen och lättmålade och en gång i tiden fanns inte så mycket att välja på så då älskade man dem för de ens försökte få ihop en regnbåge. Idag har de nog spelat ut sin roll när marknaden dränks i nya hololack från världens alla hörn. Det är lustigt, både grönt som var omöjligt att hitta under många år, och holo som också var svårfångat, har nu kommit i sådana massor att man riskerar bli mätt på det. :D

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig kombination :) måste säga att jag ÄLSKAR din header.

  SvaraRadera
 13. Riktigt läckert med Nyx-glittret uppepå!

  SvaraRadera
 14. Tror de andra Milani holo är likadana, har tre av de andra. Mycket coolt med skogen på!

  SvaraRadera