onsdag 6 februari 2013

Make Up Store "Henric"

En korg med äpplen... 
Här kommer mina sista nagellacksbilder tills det att jag får tillbaka min dator igen. Karin som driver Vacker & Underbar har ju startat Grön Onsdag och jag swatchade Henric i förra veckan för att det skulle visas just idag. Jag är riktigt glad att jag även bestämde mig för att redigera bilderna och lägga in dem i bloggen för annars hade det ju varit tomt här på Sleepy Elin även idag...

Henric är ett äppelgrönt lack från Make Up Store som stått otestat på min hylla lite mer än en månad. Jag tror att jag köpte det för 50 kr från en tjej på Facebook och det tycker jag verkligen lacket är värt! Jag har inte särskilt många gröna lack i samlingen och det här står verkligen ut av dem jag har. Det är ju ingen neon men det har vekligen en alert grön färg som får mig att tänka på äpplen, en hel korg med Granny Smith som är min favoritsort. När jag var liten kändes det alltid extra lyxigt när mamma köpte Granny Smith istället för Golden Delicious.


Jag hade faktiskt inte testat några andra lack från Make Up Store förutom två holosar innan jag testade Henric och jag är imponerad över formulan som är lättaplicerad och som glider ut fint på naglarna och jämnar till sig bra. penseln är skön att måla med och ser till att lacket bara hamnar där jag vill att det ska vara. På bilderna har jag ett lager OPI Base Coat, tre lager av Henric och så SV som topplack. Torktiden upplevde jag som normal.


Henric har en fin färg och är lättapplicerad men jag får tyvärr inte den där känslan av wow som behövs för att det ska bli full pott i betyget. Men om jag nån gång i höst ska åka och plocka äpplen så är det här absolut det lacket jag kommer förbereda mig mentalt med. 

Nu ska jag nog gå och toppa min frukost med ett klyftat svenskt äpple... :)

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin

14 kommentarer:

 1. En riktigt härlig grön färg. Som du skriver, känns som äpplefärg. Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Åh det där lacket är jättelikt mitt allra första nagellack, som jag fick när jag fyllde 8 år (och ett matchande grönt hårspänne). Det var från något skitmärke, men jag använde det jämt. Vilken nostalgifärg!

  //Emma Hå

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken härlig nyans! Gillart!!

  Kul att du är med!

  SvaraRadera
 4. Läckert! Kul att du hade ett förberett inlägg kvar. Men oroa dig inte, vi väntar här när du kommer tillbaka med nya bilder och inlägg igen. ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig grön! Och underbart namn.
  Själv äger jag inte ett enda MUS-lack. :-(

  SvaraRadera
 6. Det finaste jag sett på länge!
  /Maria..... Totalt besatt av gröna lack. :)

  SvaraRadera
 7. Himla snyggt! Jag älskar gröna lack och dessutom heter min bättre hälft Henrik. Ett tecken tror jag,jag måste ha det här!!

  SvaraRadera
 8. Så glad färg! Mumsig frukostfärg ;)

  SvaraRadera
 9. Riktigt härlig färg. Har spanat på denna lite men däremot bestämt mig för att inte köpa den. Fin men inte till fullpris. Skulle jag hitta den read så skulle jag knipa den direkt! :P

  SvaraRadera
 10. Riktigt söt och pigg vårfärg! Synd att MUS har så jävla dyra lack, bär verkligen emot att köpa nåt annat än holo från dem om man inte kan göra fynd som detta förstås:)

  SvaraRadera
 11. Om du testar det igen, ha äpplen hemma och fota tillsammans med! :)

  SvaraRadera