fredag 22 februari 2013

Color Club "Miss Bliss"

Ännu en holofredag hos Skimmerskuggan och självklart ska jag vara med även idag. Och jag är så fruktansvärt glad att jag förberett massor av bilder till bloggen för igår eftermiddag så lyckades jag slita av lillfingernageln så långt ner i köttet som det bara går. Jag kan inte fila nageln över huvud taget för nån fri kant finns inte, jag är snarare på minus när det gäller fri kant :( Fruktansvärt ont gjorde det iaf, både i fingret och i själen...

Nåja, jag hann iaf bära och ta bilder på ett av de snyggaste holo-lack jag någonsin testat, Miss Bliss från Color Club. Jag säger det på en gång så att det är sagt - jag är kär i det här nagellacket! KOLLA PÅ REGNBÅGARNA! Och det här är "bara" blixtbilder men ni kan ju tänka er hur det kommer se ut i solljus. Jag fattar faktiskt inte riktigt hur det går till, ett enda lager av Miss Bliss (och SV ovanpå) och detta är resultatet? Outstandning!

Och ja, jag var tvungen att visa er extra många bilder den här gången :)
  


Ser ni vilken härlig färg Miss Bliss har? En djup rosa med en hint av... persika? 

Det här är alltså resultatet av ett lager av Nfu Ohs Aqua Base, ett lager Miss Bliss och slutligen ett lager SV. Torktiden är snabb och man ser regnbågarna från första penseldraget.


Från att för bara nån månad sedan inte vara så värst imponerad av holo-lack så är nu tre av mina favoritlack holosar. Belgian Chocolate från Glitter Gal, Lonesome George från Cirque och nu Miss Bliss från Color Club. Av de Halo Hues-lack jag testat så är det här min absoluta favorit. Jag tror tom jag måste ha en back-up...

Färg: 5/5
Applicering/formula:
 5/5
 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin 

18 kommentarer:

 1. Åhh såå otroligt fint det här lacket är. Väldigt fin färg och fina regnbågar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde inte sagt det bättre själv! :)

   Radera
 2. Verkligen underbart lack! :)

  SvaraRadera
 3. Uhhh såna skador är hemska,..hemskast i själen tror jag även om det självklart gör ont i fingret :-(
  Jag själv gjorde en sån grej när jag packade in julkappar, det var höger tumme som rök,och det är först nu den kikar fram över kanten. Och då har jag en del kvar eftersom hörnen på tummnageln inte är i rät vinkel mot resten av nageln(om du förstår vad jag menar) så tummnageln har ännu en bit kvar innan den blir normal igen!
  Men lacket du visar idag är vackert :-)

  Hoppas att din nagel inte tar så lång tid som min tumme på att växa ut!

  Älvorna och Alvernas Land

  Kram/Charlotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, du hade verkligen otur med din tumnagel, fy så jobbigt! Blir lite rädd att det kommer ta sån tid för min lillfingernagel att växa ut också... Men det finns väl inget att göra än att hoppas och att smörja i nagelbanden och nageln så det som växer ut mår bra iaf :)

   Radera
  2. Tummnaglarna på mig brukar ta längre tid att växa ut,så jag tror inte du behöver oroa dig :-) Din lillfingernagel kommer att se fin ut snart igen.

   Kram
   Charlotta

   Radera
 4. Wow, det var vackert. Påminn mig varför jag inte gillar rosa? Minns tyvärr inte för tillfället... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, jag kan för mitt liv inte förstå varför du inte gillar rosa... och speciellt inte efter att ha tittat på bilderna av Miss Bliss :)
   Du kanske har råkat ut för "fel" rosa?

   Radera
 5. åh, Elin Elin Elin..... I NEED THIS NOW! Damn You! ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och nu ska jag låtsas som om inte det alls var meningen eller? :P

   Radera
 6. Ragnbågarna är ju helt faaaantastiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är de verkligen!
   Kan inte minnas att jag sett lika mycket regnbågar i nåt av de andra Halo Hues-lacken...

   Radera
 7. Riktigt härligt lack, precis som hos Cactus. Ni har helt klart övertygat mig om att detta är ett lack som faktiskt BEHÖVER flytta hem till mig, och vem är jag att neka det liksom? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska aldrig neka ett lack ett nytt hem :D

   Radera
 8. Fantastiskt vackert!
  Ett lager!!??!! Häääärligt :)

  SvaraRadera
 9. Ett lager låter på tok för bra för att vara sant. Min flaska är på väg hem då får jag se om du skojar med mig eller inte;)

  SvaraRadera