lördag 2 februari 2013

OPI "Rising Star"

Guldiga naglar piffar till vardagen lite
God eftermiddag mina kära blogg-läsare! Nu lånar jag min mors dator ett par minuter och passar på att blogga, kolla mailen, Facebook och annat sånt där som man gör dagligen men som man inte gör när man är hemifrån. Tänk vad "naken" man känner sig när man inte har tillgång till sin egen dator, det är ju skrämmande...

Hur som helst, idag tänkte jag bjuda er på Rising Star från OPI. Det var ju det lacket som gömde sig under min nail art Hidden Gold förra söndagen men ni har ju ännu inte fått se hur det ser ut i sig självt. Jag köpte det här lacket samtidigt som Goldeneye och inte hade jag väl kunnat gissa att Rising Star skulle bli det lack som jag testade först av de två.

RS är ett guldfärgat lack och riktigt snyggt i min mening och jag tycker den passar min hudton riktigt bra. Inte för att jag egentligen bryr mig särskilt mycket om sånt, är lacket snyggt så är det och då vill jag bära det :)Det krävdes tre lager för att få Rising Star helt opakt men formulan är riktigt bra och lacket jämnar ut sin fint på naglarna så det är ingen fara. Jag har även ett lager SV på och jag tycker att det gjorde lacket ännu snyggare. 


Rising Star alltså. Jag kan inte hjälpa det men när jag hör namnet på lacket så börjar jag alltid "sjunga" Rule The World av Take That i huvudet. Jag har haft låten på huvudet ända sedan jag bestämde mig för att det var det här lacket jag skulle visa er idag och hade det inte varit för att jag sitter på mammas lite halvsega dator hade jag absolut länkat till låten på Youtube. Ni får helt enkelt googla själva :)

Nej, nu ska jag umgås lite med mina föräldrar och syrran igen. Ha det gött så hörs vi imorgon när det är Nail Art Sunday. Jag måste erkänna att jag gillar min tolkning av temat Streck... 


Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin


PS. Glöm inte att vara med i min Giveaway! Det är ju visserigen "bara" mitt egna frankenlack Not As Expected som står på spel men det kanske kan vara kul att äga ett lack som ingen annan har och dessutom är det ju superenkelt att delta. DS.

5 kommentarer:

 1. Otroligt vackert! Gillar också den färgen. :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin färg!
  Ja jag har ju din persika här hemma som väntar på att få användas :)

  Vaniljen är inte bra, den luktar inte gott, det märks ju att I Love är billigare än TBS men vissa funkar fint :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Ja det klär dig nog bättre än det kommer göra mig, har det också otestat! Är det står skillnad i färg mellan Goldeneye och detta? Det här är mer bronzigt eller...?

  SvaraRadera
 4. Måste verkligen testa detta. Har det liggandes hemma otestat konstigt nog...

  SvaraRadera
 5. Gillar det för att det är mer rödguldigt i tonen.

  SvaraRadera