tisdag 26 februari 2013

OPI "The World Is Not Enough"

Andra dagen i min temavecka. Och eftersom tisdag börjar på T så är det The World Is Not Enough från OPI som vi ska kika närmare på idag. Men först så måste jag säga att det inte var enkelt att fota det här lacket! Av mina ca 20 st bilder var det tre som hade tillräckligt med skärpa för att jag ska kunna visa upp dem. Det var som om kameran fick spader av att blänkande och glittrande...

Jag har haft det här lacket så himla länge och jag har tittat på det massor med gånger och tänk att "varför beställde jag det här?" och ställt tillbaka det på hyllan för att sedan lacka med något annat. Jag har tom funderat på att byta bort det mot något jag hellre vill ha. Men oj vilken överraskning jag fick när jag satt med det färdigmålat på naglarna! TWINE är så vacker! En gråbrun bas av skimmer men små små rosa och turkosa skimmerglitter i som inte alls syns i flaskan. Så himla vackert!


TWINE var lite skir så därför la jag ett fjärde lager för fotonas skull. Hade jag inte tagit foton hade jag lagt SV efter tre lager och låtit det vara så. Att applicera TWINE var hur enkelt som helst (alltså, jag älskar OPIs borste!) och ingen städning behövdes. Torktiden var normal.


Jag blir alltid så glad när jag råkar använda ett sånt här "överraskningslack". Det är ju en vinst när man tror att man ska bli besviken och inte tycka om ett lack särskilt mycket och sen visar det sig att det är vrålsnyggt och man älskar det. 

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5


Vill du hänga med på temaveckan? Kanske bara någon enstaka dag eller varför inte hela veckan? Skriv en kommentar så att vi hittar varandra och så länkar jag här under :)

Länklista:
NailsFor All visar upp Take A Hint från KleanColor och jag tyckte det liknar Pirouette My Whistle från OPI väldigt mycket, eller har jag fel?// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Jag blev också så positivt överraskad av det här. Du fick till jättefina bilder. Håller med om att det var svårfotat.

  SvaraRadera
 2. Ja det är det som är en så härlig grej med nagellack, att man kan bli så överraskad av lack som man inte trodde skulle vara så bra, men blir underbart när man får det på naglarna. Det är superfint detta.

  SvaraRadera
 3. Jag blev också positivt överraskad av det här, men klarade inte av hur skirt det var. På mig krävdes fem lager innan det var opakt så jag bytte bort mitt.

  SvaraRadera
 4. Det här lacket är verkligen svårt att beskriva! Men det är galet tjusigt, det är det.

  SvaraRadera
 5. Lite synd på skirheten, men det verkar ju himla snyggt! Jag ville ha det från början, men velade lite när jag såg blandande omdömen... Plus att jag ligger så mkt efter i inköpen...! Men nu blir jag nyfiken igen så jag kommer köpa det (när jag väl kan, haha)

  SvaraRadera
 6. Det här va ganska snyggt! Nautral färg men ändå spännande. Jobbigt bara att det är skirt ;/

  SvaraRadera
 7. Ja det här lacket är urtjusigt! :D Synd bara att det är så skirt.

  SvaraRadera
 8. Kul med såna här lack som överraskar! :) Känner även igen det där med att få foton på vissa lack, ibland är det som om skärpa är en omöjlighet om de är för gnistrande i för många färger. :)

  SvaraRadera
 9. Oh, detta lack var svårt, ser super fint ut på dig men tror inte att allt för många kan "bära upp det" så att säga, inget jag skulle våga mig på :)
  Hm, du har ju faktiskt en poäng med likheten, bara tonen på basen samt att PMW är mer "helsilvrig" i glittret, äger tyvärr inget (än) men kan helt klart tänkas bli en jämförelse någon gång innan årets slut :)

  SvaraRadera