torsdag 28 februari 2013

Essie "Tour De Finance"

Idag är det Torsdag och Pink Thursdag hos Princessemma och därför det Tour De Finance från Essie som jag visar idag. Det här lacket köpte jag när cheapsmells hade rea på Essie i oktober förra året och eftersom det är den skimriga varianten av Funny Face som jag verkligen älskar... men som jag av någon anledning inte visat på bloggen inser jag nu! Så snart som det finns möjlighet så ska ni få se Funny Face också, jag lovar!

Och när jag ändå kom att tänka på det, vad roligt det är att ni är så många som följer min temavecka! *vinkar* Jag har lagt ner en hel del tid på att välja "rätt" lack för att temaveckan ska bli så rolig som möjligt att följa och även gjort en del nail arts för att det ska hända lite mer här på bloggen. I eftermiddag kommer ni tex få se en helt annan sida av Tour De Finance :)Så här mycket färg får ni av två lager av Tour De Finance, tjejer! Och faktum är att ni får nästan så här mycket färg på bara ett lager. Awsome! Visst har lacket en hel del glans av sig självt men jag har hjälpt det lite genom ett lager SV och jag tycker det får fram skimret extra mycket. Och jag älskar skimret som drar lite åt blått, det höjer verkligen lacket ett snäpp. I love it!


Ja, det här lacket går verkligen hem hos mig! Jag vill ha det på naglarna i sommar när solen skiner starkt och jag promenerar i Gamla Stan eller bara sitter på balkongen med ett glas apelsinjuice i handen och en bra bok. Jag har visat så mycket våriga och somriga lack på bloggen att jag börjar få vårkänslor - och det är inte ens mars!

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5Vill du hänga med på temaveckan? Kanske bara någon enstaka dag eller varför inte hela veckan? Skriv en kommentar så att vi hittar varandra och så länkar jag här under :) 


NailsForAll visar upp The Spy Who Loved Me från OPI, och jag blev genast lite sugen på att köpa ytterligare ett lack ur James Bond-kollektionen. Jag har så få jellysar så där behöver jag verkligen vidga mina vyer. 


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig och somrig nyans. Jag är ju inget större fan av rosa, men det här gillar jag! :)

  SvaraRadera
 2. Oj,oj oooj!!!Vilket härligt lack,det får mig att tänka på sommaren.Och jag måste erkänna att jag längtar dit jättemycket :-)

  SvaraRadera
 3. Nu minns jag varför jag nästan köpte det här lacket förra våren!

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad coolt, att detta är den skimrande nynansen av Funny Face. Den är såååååå snygg!

  SvaraRadera
 5. Ååååh! Vilken rosa!!! Helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Fasiken vad snyggt det här är!

  SvaraRadera
 7. Läckert med den blåa touchen :)

  SvaraRadera