måndag 25 februari 2013

Nail Art: I'm Mezmerised By You

Tidigare idag fick ni ju se Mezmerised men eftersom jag kände för att leka lite så utvecklades det hela till en liten nail art :) Tyvärr så tänkte jag inte så långt att lacken som används i nail arten alla börjar på M och det hoppas jag ni förlåter mig för. Det var ett ärligt misstag!

Jag måste också erkänna att jag inte alls blev nöjd med resultatet - men jag kände att ni kunde få se hur det blev ändå. Det är nog mest de röda glittret som stör mig, jag tycker inte alls att det passar in :(

Hur som helst. Mezmerised är alltså lacket som ligger som grund och efter det valde jag att svampa Siw från Make Up Store. Ovanpå det la jag Cyberspace från Milani och egentligen önskar jag ju att jag blev nöjd här... eller valde ett annat lack än Sparkling Blue från Mavala.


Haha, just nu tänkte jag att jag borde sätta varningsflagg på min nail art. "Kids, don't try this at home!" Kanske borde jag inte visa er bilderna... :)


Ok, då vill jag ju så klart höra vad ni tycker. Hos mig får manikyren 1/5 poäng. Vad ger ni den? 

// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Jag tycker det är fint, inte det bästa du gjort, men du är så himla duktig, så hade jag lyckats med det där så hade jag varit sjukt glad och nöjd, men jag vet att du är superduktig. Så jag tänker med dina mått nu och då ger jag 4/5.

  SvaraRadera
 2. Det var inte din bästa gradient men så illa tycker jag inte att det var. Jag stör mig inte på det röda glittret alls.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det! Jag får en bild av hur en sån där vattenskoter precis åkt förbi och sprutat upp en massa vatten som avtecknar sig mot en blå himmel.

  SvaraRadera
 4. Va?! 1/5 bara? Är du blind?? ;) Jag ger 4/5 :)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, men jag gillade det röda ju!
  Tycker det är fint, iaf på fotona! 4/5! ;D

  SvaraRadera
 6. Härlig kombination :) du att ska vara nöjd.

  SvaraRadera
 7. tycker att du ska vara nöjd* såklart... :|

  SvaraRadera