onsdag 13 februari 2013

En Giveaway i blått eller rosa

Ännu en Giveaway har dykt upp på nagelbloggarhimlen :) 

Nail Lacquer Love vill säga tack till alla sina läsare då hennes blogg har haft 20 000 sidvisningar och över 2300 st unika besökare. Jag förstår att bloggen är välbesökt då Emma som driver den visar massor med spännande nagellacksmärken som kanske alla inte är så bekanta med, Darling Diva bland annat. Och det är just ett lack från dem som du har chans att vinna i hennes Giveaway. Kolla in vinsterna:Det blå paketet innehåller Over The Moon från Color Club samt Seriously Serious från Darling Diva och i det rosa paketet hittar ni Miss Bliss från Color Club samt I'm Sweet On You från Darling Diva.

Klicka HÄR för att komma till inlägget hos Nail Lacquer Love och se vad du behöver göra för att vara med i hennes Giveaway.


// Sleepy Elin 

3 kommentarer:

 1. Elin, jag antar att du är med i min giveaway eftersom du skrivit ett inlägg om den (eller så är du bara så gullig att du delar det ändå), men vill försäkra mig om att du är med eller inte, för jag har inte fått något mail av dig? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. LOL! Jag råkade MAILA svaret på den här kommentaren :)

   Radera
  2. Haha, tänkte om du missat att det är naillacquerlove@hotmail.se och inte hotmail.com. Andra har nämligen skrivt .com när det är.se :)

   Radera