söndag 10 februari 2013

Nail Art Sunday: It's Gonna Be OK!

Då var det söndag igen och dags för Nail Art Sunday hos LeLack :) Idag bjuder jag på en relativs enkel design men jag tycker det blev riktigt fint ändå! Som vanligt så tog jag till den teknik jag känner mig mest bekväm med - svampningen. 

Just den här designen satt jag och jobbade på i fredags när jag pratade med Ann-Sofie som driver Color it och eftersom hon fått ett tråkigt besked under dagen så blev namnet på designen "It's Gonna Be OK". 


Jag började med att lägga Stylenomics från Essie som grund över hela nageln och svampade sedan tipparna med Lonesome George från Cirque. Jag gillar att använda holo-lack i svampningar för jag tycker det ger en extra dimension till designen. Det kanske inte alltid syns så tydligt men holot lurar där under... Sist men inte minst så blingade jag till det med Enchanted Forest från NYX Advanced Aalon Formula och det är också det lacket som jag svampat lite högra upp på vänster sida på varje nagel (höger sida på bilderna). 

Men jag kände att något saknades och kom att tänka på de snygga rhinestonesen som jag fick i min nail art vinst av LeLack. Så jag toppade designen med dem :)


Det här blev verkligen en av mina favoritsvampningar just därför att jag går från mörk nagel som jag sedan ljusar upp när jag oftast gjort tvärt om innan. Färegna passar bra ihop och även ett jobb där man inte kan vara "out there" skulle kunna klara av den här manikyren.

Näe, nu är det dags att kolla vad alla andra bloggare har hittat på för designs till Nail Art Sunday... Vi ses senare när jag tillkännager vem som blir den nya ägaren till mitt franken-lack :)


// Sleepy Elin 

25 kommentarer:

 1. Åh, underbart snyggt! Detta är en nail art som kan beskrivas som "enkel" och kanske inte tog timmar att göra, men som ser väldigt avancerad ut! Jag gillar det att man med enkla medel kan piffa till en manikyr med lite svampande och stenar. Kan helt klart tänka mig att göra detta någon dag, givetvis var den extra snygg med tanke på att den var grön+holo och det är ju lite av en favokombo. ;)

  Ser att du kan lägga till bilder så hoppas att datorproblemen löst sig nu?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, datorproblemen är lösta (iaf så till vida att jag har fått tillbaka min dator). Så nu ska jag köra hårt och ta igen det jag har missat :)

   Radera
 2. Detta är nog en av mina favoritgradienter hos dig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, den är jättesnygg och absolut en favorit :)

   Radera
 3. Så fint med hololack som en del av gradienten!

  SvaraRadera
 4. Åh, så fint! Grönt är verkligen snyggt att göra gradients med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det verkligen! Blir mer och mer förtjust i gröna lack för varje gång jag använder dem :)

   Radera
 5. Riktigt jäkla snyggt. Gillar också att det finns den svaga holoeffekten - som du säger är den inte "in your face" men ändå där och skymtar till ibland.
  Färgerna är helt grymma, jag hade också velat ha Lonesome George här hemma! Men ja, jag får väl hoppas på världens tur i din give away istället, att ha "Not as expected" i bokhyllan slår nog nästan Lonesome George!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just den där holon under gör verkligen mycket för just den här manikyren.
   Tyvärr så blev ju Perly den nya ägaren av Not As Expected... men hos Cirque borde det ju finnas en Lonesome George att klicka hem om besvikelsen över den uteblivna vinsten blir allt för stor :)

   Radera
 6. Jättesnyggt! Svampning må vara enkelt men det kan bli SÅÅÅ snyggt. Det är en favorit hos mig med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, att börja svampa känns som den enklaste vägen till nail art och efter ett tag får man tillräckligt mycket självförtroende för att våga sig på andra saker också :)

   Radera
 7. Men åhhh goa du, du är bäst!
  Den är sååå fin nail arten. Du är så duktig med svampningen.
  Kram på dig goa Elin! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Ann-Sofie! Vad kul att du gillade nail arten :)
   Och en STOR det-ordnar-sig-kram till dig också!

   Radera
 8. Jättesnyggt verkligen! Du känns redan som mästaren av gradients ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket!
   Jag kanske inte är en mästare än... men en lärling iaf ;)

   Radera
 9. Vilket fint härligt glittrande grönt lack =D

  SvaraRadera
 10. Riktigt snyggt verkligen!
  Måste väl ta tag i det däringa svampandet ;)
  Vilka svampar rekomenderar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket!
   Jag brukar köpa HMs Makeup Sponge för 19.50 kr. Man får ju 8 st svampar från början men eftersom man använder en sån liten del av svampen så kan man använda dem till många manikyrer. Jag klipper helt enkelt bort den använda delen. Jag köpte mitt första paket Makeup Sponges i oktober och har fortfarande tre kvar så de räcker lääänge :)

   Radera
 11. Jag är inte så mycket för stenar, men gradienten var grymt snygg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Stenar är inte riktigt min kopp te heller... men ibland måste jag bara sätta dit dem ändå :D

   Radera