torsdag 21 februari 2013

Models Own "Lili's Pink"

Söta Emma som driver bloggen Princessemma ville ha mer rosa i tillvaron och startade Pink Thursday och eftersom jag hade ett rosa lack i bildarkivet så passar jag på att vara med och visa Lili's Pink från Models Own. Ett riktigt snyggt rosa lack med massor av silverskimmer i. 

Jag har haft det här lacket riktigt länge utan att faktiskt använda det. Jag har inte varit så imponerad av Models Owns formula och färger och sen har jag tyckte att lacken luktar lite konstigt... Nåja, luktar starkt och konstigt tycker jag fortfarande att de gör men Lili's Pink hade helt ok formula till skillnad Lemon Meringue som jag testat innan. Kanske är det så är skimmerlacken genomgående har bättre formula än krämlacken men det är något jag får klura på längre fram när jag testa fler lack av varje sort :)För att få Lili's Pink opakt behövdes det två lager MEN om du har kortare naglar än jag (eller inte är lika petig med VNL) så tror jag du kommer undan med ett lager då det är till 95% opakt efter frsta påstrykningen. Riktigt mycket pigment alltså! Självklart är det ett lager SV på som alltid. Formulan är som sagt helt ok och det är lätt att få till det snyggt vid nagelbanden och slippa kladd och städning. Torktiden var helt normal.


Även om jag gillar färgen på Lili's Pink så vet jag inte om jag kommer att bära det ensamt särskilt ofta. Lacket är helt enkelt inte riktigt min kopp te. Jag vet inte om det beror på att jag inte var helt vänligt inställt till Models Own från början eller om jag bara känner mig tjurig. Men eftersom det är så bra pigmenterat är det ju ett riktigt bra lack att franka med och färgen utgör ju en bra grund till en nail art också. Ja, nog finns det användningsområden för Lili's Pink alltid!

Färg: 4/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 3/5// Sleepy Elin 

6 kommentarer:

 1. En väldigt skön rosa nyans tycker jag!!

  SvaraRadera
 2. Håller med Ann-Sofie, en riktigt skön rosa :-) Vilsam men ändå med det lilla extra. ...

  Älvorna och Alvernas Land

  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Nu har jag lagt till dig! Kul att du är med :)
  Detta lack har jag med och jag gillar det men håller med om att de luktar till konstigt..

  Men de gröna holo lacket i förra inlägget var ju super fint! Å vill ha ;)!

  SvaraRadera
 4. Det här var fint, jag gillar hur skimret gör att lacket ser silvrigt ut i vissa vinklar :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du passar i det väldigt bra men jag inbillar mig att jag inte passar i sånna här lack. Det kanske man ska sluta med och bara köra, å andra sidan har jag oftast någon sorts nail art med i bilden. :) Har inga Models own men det var ju tråkigt att höra att de inte riktigt var 100%iga, har funderat på att skaffa några av deras duochroma. :)

  SvaraRadera
 6. Fint!!
  Jag vet inte vad det är med Models Own, jag har flera lack stående som aldrig blivit swatchade. Jag tror det är något med flaskdesignen som påminner mig om de hemska MNY-lacken. Det gör att jag aldrig får feeling för Models Own.

  SvaraRadera