lördag 23 februari 2013

HM "Soaked In Purple"

En helt vanlig lördag... INTE! Idag ska jag packa inför Göteborg. Hur mycket behöver man ta med sig när man ska vara borta 1,5 vecka? Räcker det med två par byxor och hur många tjocktröjor kommer jag behöva..? Ska jag ta mina stövlar som börjar se lite för slitna ut eller ska jag chansa och ta mina sneakers från adidas som jag älskar? Åh, jag avskyr verkligen att packa!

Något jag funderar på att packa ner är dock just det här lacket från HM. Det heter Soaked In Purple och är hur snyggt som helst! Jag köpte det på nån rea för 10 kr och var väl inte så där jätteförtjust egentligen men 10 kr tyckte jag absolut det var värt. Jag förstår inte varför jag fortsätter att tänka att HMs lack bara är trista och tråkiga för i princip varje lack jag provar har ju varit jättesnyggt! Och Soaked In Purple är inget undantag. Färgen är djup och fin och har en riktigt härlig lila nyans. Tänk er den lila versionen av Nail Him.


Om det inte vore för att jag la ett ganska tunt lager av SIP på lillfingernageln (som är den nagel jag alltid målar först) så hade ni fått sett bilder på en one-coater. Och eftersom den enda tvångstanke jag har är att det måste vara lika många lager lack på alla fingrar så var jag tvungen att måla ett andra lager på hela handen. Självklart är det ett lager SV ovanpå alltihopa. 

Formulan var riktigt bra, tänk er Essie-lack. Det var enkelt att måla snyggt och lacket flyter ut jättebra över nageln. Torktiden var normal.
 



Härmed lovar jag att inte se ned på fler lack från HM utan tänka på dem som de kvalitetslack de faktiskt är! De har en bra formula, sitter länge och finns i alla möjliga snygga färger. Åh, det brandtalet fick mig att vilja åka till HM och kolla på nagellack... När går bussen?!

Färg: 5/5
Applicering/formula:
 5/5
 

Elins betyg baserat på "känsla": 4/5
 

// Sleepy Elin
 

6 kommentarer:

  1. Jättefint, även om det inte är något WOW-färg!
    Jag fick också jättelust att åka till H&M nu, spana in ev. rea..! Köpte iofs 3 i veckan :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att jag ska spara mig till Göteborg... Jag måste ju ha något att göra när jag är där också ;)

      Radera
  2. Jag tycker det är en underbar färg!!!! Så snyggt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, färgen är verkligen iögonfallande :)

      Radera
  3. Wow vilken snygg färg! Jajja, kanske inte världens mest unika lack men jag känner att jag vill ha det ändå. Har inte sett det på mitt HM till fullpris eller reapris. Undrar om det bara är i vissa butiker det finns? För om det var reat så brukar de ju utgå? :/

    SvaraRadera
  4. H&M har överlag mycket trevliga och snygga lack även om jag kan ha lite samma syn som dig ibland. Tror detta skulle göra sig som matt, något med de två sista bilderna som får mig att tro det:)

    SvaraRadera