tisdag 12 februari 2013

Essie "Peach Daiquiri"

Vill ni att det ska bli vår snart? Det vill jag! Min sambo berättade att en hel veckas snöoväder är på väg in över Sthlm och det gjorde mig nästan nedstämd. Jag har sett fram emot härliga långa promenader och kanske även att få plocka fram löparskorna... Jag vill bara att det ska bli barmark först för jag är klantigare än klantigast och skulle halka direkt om jag försökte mig på att jogga nu. Så vad gör jag när jag inte kan få min dos vår utomhus? Jo, jag lackar med ett vårigt nagellack!

Här kommer ett av nagellacken jag fick av min syster i julklapp, nämligen Peach Daiquiri från Essie. Mer sprudlande färg får man ju leta efter! Peach Daiquiri är en blandning mellan korall och härligt hallonrosa och blir verkligen sjuk snyggt på naglarna. Det är faktiskt det lack som får flest kommentarer och blickar från folk. Mina naglar blev bla noggrant studerade av en kvinna på 40+ på tunnelbanan och tjejen som jobbade på Kicks utbrast plötsligt "Åh, vilken snygg färg på nagellacket!". Jo, jag tackar jag - jag vet att det är helt amazing! :)


Formulan på Peach Daiquiri var lika bra som på alla de senaste lacken från Essie som jag testat. Jag vet inte om det var jag som var trög i början av mitt bloggande eller om jag helt enkelt haft mer tur med de lack från essie jag testat de senaste månaderna. Hur som helst så har jag inget att klaga på när det gäller formulan eller torktiden. Lacket hamnar bara där man vill ha det och jag tror att jag äntligen börjar begripa mig på penseln (woho!).

Det ni ser på bilderna är två lager av PD och ett lager SV ovanpå. Lacket är inte riktigt lika täckande som tex Butler Please var men nära inpå.Och har jagt sagt att färgen är fantastisk? :)


Ja, min syster kunde inte ha gjort ett bättre val när hon köpte sin julklapp till mig det är ett som är säkert. Jag är verkligen jätteglad över julklappen och kommer bära det här lacket många fler gånger. Och om jag nån gång i sommar ska gå på ett party i solnedgången, ja, då tycker jag att Peach Daiquiri är helt rätt att ha på naglarna för det ser ut som en riktigt god och fruktig drink :)

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5



// Sleepy Elin

14 kommentarer:

  1. Oj vilken färg! Den var fin nu, men kommer nog passa superbra till sommaren, kan tänka mig att den starka färgen blir perfekt till solbrända händer. Kul att du fick kommentarer också, sånt är alltid småkul. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, till solbrända händer måste det ju bli helt sanslöst snyggt! Synd bara att jag verkligen aldrig blir brun utan mest bara rödbrönd av solen - trots SPF 50...
      Ja, jag blir alltid så sjukt glad när nån kommenterar mitt nagellack! Tyvärr ger man inte folk komplimanger på det sättet så ofta och man får dem inte heller lika ofta som man önskar att man fick.

      Radera
  2. Den gjorde mig riktigt sugen på det här lacket!

    SvaraRadera
  3. Vilken färg!
    Den slängde sig i ögonen :)

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är verkligen helt fantastisk. Men du vill ha gröna prickar på, eller hur? ;)

      Radera
  4. Det ser verkligen helt underbart ut. Förstår att folk tittar på det! Snyggt! :-)
    Här snöar det igen, jag var ute och skottade igår och idag, gissar på att det kan bli imorgon också.

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen en härlig färg. När jag bar det här så tyckte jag dock formulan var lite tjock och klistrig. Jag fick lova att tunna den två gånger.

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt, det här åker upp på önskelistan! :-)

    SvaraRadera
  7. Jättefint! Essie gör verkligen fantastiska lack!

    SvaraRadera
  8. Grymt snyggt, och då brukar jag inte ens gilla lacker som är i röda nyanser.. Det här måste jag faktiskt till och med överväga att köpa! =)

    SvaraRadera
  9. En sommardrink va det första jag tänkte på när jag såg första bilden :) ååååh vad jag läääängtar

    SvaraRadera
  10. Den här var grymt snygg!! Den kommer bli en höjdare till sommaren!

    SvaraRadera
  11. Jättesnyggt! Kommer matcha sommardrinkarna perfekt:)

    SvaraRadera