måndag 11 februari 2013

China Glaze "Skyscraper"

Ny vecka och nya tag här på bloggen. Efter att ha "missat" ett par dagar när vi hade datorbekymmer här hemma så är jag nu ivrig att ta igen förlorad tid och det kan hända att jag postar några extra lack för att jag känner för det... Februari är ändå en så kort månad så det gör säkert inget ;)

Eftersom det är Blå Måndag hos Mrs Data idag så är det blått som gäller här hos mig precis som vanligt - och jag tänkte därför visa er übervackra Skyscraper från China Glaze. Jag bar det här lacket under datastrulet och eftersom datastrulet tog över halva lägenheten så kunde jag inte plocka fram ljustältet när det var dags att ta foton. Så här har ni något så sällsynt som foton tagna i vardagsrumsfönstret. Bilderna känns inte alls som de brukar göra och jag antar att det beror mycket på det annorlunda ljuset. Men trots att bilderna inte känns som de brukar så visar de exakt hur vackert detta lack är.


Skyscraper är en denimblå jelly fullpackad med små silvriga miniglitter och resultatet av tre lager på naglarna blir helt enastående! Om man vill spara på allt det underbara kan man klara sig på två lager men jag bestämde mig för att måla ett tredje lager för att få lacket mörkare och djupare. Med ett lager Seche Vite på så blir det ännu mer glansigt och spektakulärt.

Jag upplevde först att formulan kanske var lite tjock för jag fick inte lika mycket glitter i mitt andra och tredje penseldrag som på mitt första i mitten av nageln. Men med lite ihärdighet så fick jag till det och på lager två och tre så fördelar sig glittret jämnt över hela nageln. Torktiden var helt normal.


Ja, vad kan jag säga förutom att jag tycker att det här lacket bärs alldeles för sällan och av alldeles för få människor? Det borde säljas på Kicks och Åhléns så att fler kan upptäcka sin kärlek till nagellack via Skyscraper. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att det tog mig nästan tre månader innan jag testade mitt exemplar eftersom jag ville spara det till ett "speciellt tillfälle". Vad som blev mitt speciella tillfälle? Jo, Sverige - Argentina i fotboll på Friends Arena...

Färg: 5/5
Applicering/formula: 4/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

22 kommentarer:

  1. Tänk vad olika ljus gör för bilderna eg!!
    Just nu försöker jag hitta mina inställningar som funkar för mig i systemkameran...lyckas sådär...tur vi har en kompaktkamera oxå ;)
    Riktigt härligt blått lack som åker direkt in på min önskelista (börjar bli många där)
    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag måste erkänna att jag låter min kamera sköta jobbet när jag fotar nagellack. Auto för hela slanten :) Det handlar mest om att jag är lite för lat för att lära mig kameran ordentligt tror jag...

      Radera
  2. Jag älskar skyscraper! Det är en favorit bland mina blå glitterlack.

    Jag tycker du fått väldigt fina bilder på det trots att du inte fotat på ditt "vanliga" ställe. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än så länge har jag inte testa så många blå glitterlack (säng inget till nån men jag har inte ens hunnit testa mitt Polar Nights) men jag tror att det här kommer vara topp tre väldigt länge. Så vackert!

      Radera
  3. Wow, det här var så vackert!! Riktigt läckert! :-) Jag tycker också du fått väldigt fina bilder!

    SvaraRadera
  4. Det här är verkligen tjusigt! Älskar det!

    SvaraRadera
  5. Supersnyggt!
    Tycker bilderna är jättefina med.

    SvaraRadera
  6. Känner igen det där med att vänta till rätt tillfälle. Det har jag gjort med dagens lack. Nu kunde jag bara inte vänta längre. Skyscraper är verkligen en favorit. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag läste det :) Men 2-2,5 år är kanske lite att ta i? :)

      Radera
  7. det är ett av världens vackraste lack och jag gillade dina bilder. Tycker de var riktigt bra faktiskt och att du verkligen fick fram glittret och färgen i lacket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Ja, lacket är verkligen helt magiskt, nu vill jag bara att det ska komma fler speciella tillfällen så jag kan bära det igen :)

      Radera
  8. Nästan overkligt vackert! Vill ha! Måste ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, här har du ett måste-lack, det är ett som är säkert :)

      Radera
  9. Det här har jag också ståendes otestat i en låda, varför undrar jag ju nu! Skitsnyggt är vad det är!

    SvaraRadera
  10. Riktigt snyggt. Det påminner mig lite om Polar Nights, men ljusare - vilket är en komplimang till lacket från min sida! Jag ÄLSKAR mitt PN, men det här var nog ännu liiiite snyggare ändå. Hamnar helt klart på önskelistan!

    SvaraRadera
  11. Det här är ett fantastiskt lack, ett av de bästa någonsin

    SvaraRadera